Η Αθηνά Οικονομάκου νυστάζει! Δες την αστεία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της

Η Αθηνά Οικονομάκου νυστάζει! Δες την αστεία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της

Κάποια κούραση διακρίνουμε

Αν υπάρχει κάτι που είναι δύσκολο τις πρώτες μέρες με ένα μωρό στο σπίτι, αυτό είναι σίγουρα το θέμα του ύπνου. Και κυρίως του ύπνου της μαμάς, η οποία σίγουρα κοιμάται ελάχιστες ώρες προκειμένου να φροντίσει και να ταΐσει το μωράκι της. Και μία τέτοια κατάσταση βιώνει τις τελευταίες εβδομάδες και η Αθηνά Οικονομάκου.

Μόλις εχθές είδαμε την δεύτερη φωτογραφία της στο Instagram, μετά την γέννηση του γιου της ηθοποιού και ομολογουμένως έδειχνε αρκετά κουρασμένη και νυσταγμένη. Κάτι πολύ λογικό αν μας ρωτάς για μία νέα μανούλα, όπως η Αθηνά. Η όμορφη ηθοποιός ωστόσο αστειεύτηκε ακόμη λίγο με το θέμα του ύπνου, ανεβάζοντας στα stories της μία φωτογραφία αρκετά αστεία θα λέγαμε.

Η εν λόγω φωτογραφία απεικονίζει ένα μωράκι, το οποίο κοιμάται ήρεμο και ήσυχο υπό την επήρεια δυνατών ήχων όπως η τηλεόραση, η εξάτμιση μιας μοτοσυκλέτας και η έκρηξη μιας βόμβας και πλαντάζει στο κλάμα την στιγμή που η μαμά του αποφασίζει να κοιμηθεί για λίγο. Απ’ ό,τι φαίνεται μία τέτοια κατάσταση βιώνει και η ηθοποιός, η οποία ταυτίστηκε ιδιαίτερα με την εικόνα αυτή.

Δες την φωτογραφία στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η νέα φωτογραφία της στο Instagram, λίγες μέρες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού

Ο άγριος καυγάς της Μαρίας Κορινθίου στο Instagram για την αρετουσάριστη φωτογραφία της