Η μαμά της Selena Gomez μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό Selena-Justin Bieber

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η μαμά της Selena Gomez μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό Selena-Justin Bieber

Τι πιστεύεις ό,τι συνέβη τελικά;

Έχουν περάσει κάμποσες ημέρες από τότε που μάθαμε πως ο Justin Bieber και η Selena Gomez αποφάσισαν να χωρίσουν –ξανά- και εκτός από τις εξελίξεις περί νέων σχέσεων, έχουμε και μία νέα ακόμη είδηση που αφορά την αιτία του χωρισμού τους. Ενώ αρχικά είχε κυκλοφορήσει πως η μητέρα της ήταν αυτή που έφταιγε, στην πορεία αυτό άλλαξε και η αιτία έγινε διαφορές μεταξύ τους.

Τώρα όμως έχουμε καινούργιες εξελίξεις αφού η μητέρα της Selena Gomez, Mandy Teefey, «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε για τον χωρισμό της κόρης της με τον τραγουδιστή. Σε συνέντευξη λοιπόν που παραχώρησε στο E! News, η μητέρα της τραγουδίστριας αναφέρθηκε και σε αυτό το θέμα, χωρίς ωστόσο να μας διαφωτίσει ιδιαίτερα.

Η Mandy Teefey ανέφερε πως υπάρχουν πολλά πράγματα που γενικά δεν συζητάει με την κόρη της και μάντεψε: ο χωρισμός της με τον Justin Bieber είναι ένα από αυτά. Όταν λοιπόν ρωτήθηκε τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στην κόρη της και τον τραγουδιστή εκείνη είπε: « Ό,τι και να συνέβαινε θα το ξέρατε σίγουρα πριν από εμένα, μιας και με την κόρη μου δεν μιλάμε γι’ αυτό».

Όπως καταλαβαίνεις οι ελπίδες μας να μάθουμε κάτι γύρω από αυτό έπεσαν στο κενό και μείναμε και πάλι με την απορία.

Διάβασε ακόμη:

Η απορία του μήνα: Τι κρύβει κάτω από τα φαρδιά ρούχα η Selena Gomez τελοσπάντων;

Σίγουρα θα μας τρελάνει: Η Selena Gomez... πιο λεπτή από ποτέ