H επανασύνδεση Bella Hadid - The Weeknd είναι πιθανή και μάλιστα με αποδείξεις

H επανασύνδεση Bella Hadid - The Weeknd είναι πιθανή και μάλιστα με αποδείξεις

Αναμένουμε απλά με αγωνία τη στιγμή της ανακοίνωσης

Σε αυτήν τη ζωή πια και στο Hollywood γίνονται τόσα πράγματα, που πλέον τίποτα δεν μας φαίνεται περίεργο. Ζευγάρια χωρίζουν, ζευγάρια τα ξαναφτιάχνουν, άλλοι παντρεύονται και εμείς απλά δεν προλαβαίνουμε τις εξελίξεις. Από τους πιο πρόσφατους χωρισμούς ήταν αυτός της Gigi Hadid και του Zayn Malik, ενώ αρκετά μας ξάφνιασε αυτός της Selena Gomez και του Justin Bieber, οι οποίοι πραγματικά μας είχαν πείσει πως πρόκειται ακόμη και να παντρευτούν.

Και κάπου εδώ μιας και αναφέραμε τη Selena, θέλουμε να σου μιλήσουμε για μία επανασύνδεση, η οποία μάλλον δεν απέχει και πολύ από το να πραγματοποιηθεί. Και αυτή δεν αφορά κανέναν άλλο από τον πρώην της τραγουδίστριας, The Weeknd και τη Bella Hadid, για την οποία ο ίδιος ανέφερε πως τρέφει ακόμη αισθήματα.

Όπως καταλαβαίνεις η επανασύνδεση αυτή είναι πολύ πιθανή και εμείς το ξέρουμε καλά. Τι εννοείς που το ξέρουμε; Το «ανακοίνωσε» ο ίδιος με την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού και πιο ξεκάθαρο δεν θα μπορούσε να είναι. Μπορεί να μην αναφέρει κάπου το όνομα της, αλλά οι στίχοι του τραγουδιού Wasted Times αναφέρονται σίγουρα στην πρώην σύντροφο του, Bella Hadid και αυτό είναι αλήθεια πολύ συγκινητικό.

Να δεις που η επανασύνδεση αυτή δεν θα αργήσει να συμβεί. Και εμείς θα σε έχουμε προειδοποιήσει.

Διάβασε ακόμη:

Κι όμως αυτή η επανασύνδεση είναι πιο κοντά απ’ όσο πιστεύεις