Η Kris Jenner σε αυτήν τη throwback φωτογραφία της, είναι ξεκάθαρα κλώνος της Kendall Jenner

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kris Jenner σε αυτήν τη throwback φωτογραφία της, είναι ξεκάθαρα κλώνος της Kendall Jenner

Έχουμε μείνει άφωνες

Η οικογένεια Kardashian αυτήν τη στιγμή είναι μία από τις διάσημες οικογένειες της showbiz και τους τελευταίους μήνες διανύει ίσως μία από τις καλύτερες περιόδους της. Μετά το τρίτο παιδάκι της Kim Kardashian, μαμά έγινε και η Kylie Jenner, ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα, το πρώτο της παιδάκι θα φέρει στον κόσμο και η Khloe Kardashian.

Όλα τα μέλη της είναι στο pick της ευτυχίας τους αυτήν τη στιγμή και εμείς δεν χορταίνουμε τις φωτογραφίες που κοινοποιούν κάθε τόσο. Παλιές, καινούργιες, με τα παιδιά τους ή χωρίς αυτά, όλες είναι μία και μία και τα likes πέφτουν βροχή. Κάπου εδώ όμως, θέλουμε να σταθούμε λίγο σε μία φωτογραφία της Kris Jenner, την οποία ανέβασε η Kourtney Kardashian πριν από μερικούς μήνες και έπεσε μόλις τώρα στην αντίληψη μας.

Ίσως να την είχες δει, ίσως πάλι και όχι και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο βρισκόμαστε εμείς τώρα εδώ. Η μεγάλη κόρη της οικογένειας λοιπόν ανέβασε μία παλιά φωτογραφία της μητέρας, από τότε που ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία -δεν ξέρουμε ακριβώς πόσο χρονών είναι σε αυτή- στην οποία εκτός από μία κούκλα είναι ξεκάθαρα και κλώνος της Kendall Jenner σε αυτήν τη λήψη και αλήθεια δεν μπορείς με τίποτα να μας αλλάξεις γνώμη. Από όποια πλευρά και να τη δεις αυτήν τη φωτογραφία, βλέπεις μπροστά σου μία κοπέλα ανάμεσα στην Kris Jenner και την κόρη της Kendall.

Αν δεν μας πιστεύεις λοιπόν, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να ρίξεις μία ματιά στην εν λόγω φωτογραφία που βρίσκεται στην παρακάτω gallery.

Διάβασε ακόμη:

Η μαμά της Selena Gomez μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό Selena-Justin Bieber