Η Kourtney Kardashian ανέβασε την πιο hot φωτογραφία της και το Instagram «πήρε φωτιά»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kourtney Kardashian ανέβασε την πιο hot φωτογραφία της και το Instagram «πήρε φωτιά»

Σου θυμίζει όμως κάτι;

Για να αναφερόμαστε σε μία από τις αδερφές Kardashian σίγουρα θα έχει κάνει κάτι πολύ sexy και hot που θα μας έχει τραβήξει την προσοχή. Αν ειδικά λάβουμε υπόψιν μας την Kim, η οποία τους τελευταίους μήνες δεν έχει σταματημό με τις sexy και (ημί) γυμνές φωτογραφίες, τότε σίγουρα δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι λιγότερο από τις αδερφές της.

Η Kourtney Kardashian ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη με την φωτογραφία που κοινοποίησε στο προσωπικό της account πριν από μερικά 24ωρα. Δεν ήταν όμως μόνη της σε αυτήν, αλλά με τον sexy και κούκλο σύντροφο της, Younes Bendjima, οι οποίοι πόζαραν για μία mirror selfie, που σίγουρα στο βάθος σου θύμιζε κάτι από το παρελθόν.

Στην εν λόγω φωτογραφία, το hot ζευγάρι φορούσε μόνο ένα τζιν παντελόνι και τα εσώρουχα τους και για μία ακόμη φορά χαζέψαμε το υπέροχο κορμί της Kourtney. Η 38χρονη reality star καθόταν επάνω στα πόδια του Younes, ο οποίος βρισκόταν καθισμένος στο πάτωμα, πιάνοντας παράλληλα τα ζουμερά οπίσθια της συντρόφου του. Και αν νομίζεις πως κάπου έχεις δει ξανά αυτό το concept, έχεις δίκιο, μιας και η Kylie Jenner στο παρελθόν έχει ποστάρει μία ίδια με τον τότε σύντροφο της, Tyga.

Και ερχόμαστε εμείς να σε ρωτήσουμε τώρα, ποια από τις δύο σου άρεσε περισσότερο; Παρεμπιπτόντως να σου αναφέρουμε πως μία ώρα μετά την ανάρτηση της η Kourtney είχε συγκεντρώσει 1,5 εκατομμύριο likes.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Kourtney Kardashian, τι κορμί είναι αυτό;