Πιο αδυνατισμένη από κάθε άλλη φορά. Η Kaia Gerber σε μία εμφάνιση που μας ανησύχησε

Πιο αδυνατισμένη από κάθε άλλη φορά. Η Kaia Gerber σε μία εμφάνιση που μας ανησύχησε

Ομολογούμε πως μας έχει αγχώσει κάπως

Η Kaia Gerber αυτήν τη στιγμή είναι ένα από τα πιο διάσημα και περιζήτητα μοντέλα στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας και για ένα κορίτσι 16 ετών, αυτό δεν είναι και λίγο. Η κόρη της Cindy Crawford έκανε το ντεμπούτο της στα catwalks τον Σεπτέμβρη του 2017 κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης και έκτοτε δεν υπάρχει show που να μην τη βλέπουμε.

Κι ενώ είναι τόσο γλυκιά και όμορφη -ένεκα των γονιδίων βλέπεις- υπάρχει κάτι που μας «χαλάει» και μας αγχώνει, αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Και αυτό δεν είναι άλλο από τα κιλά της Kaia, τα οποία κάθε φορά που τη βλέπουμε μας φαίνονται όλο και λιγότερα. Όπως καταλαβαίνεις και στην τελευταία της εμφάνιση είχαμε ακριβώς την ίδια αντίδραση.

Η 16χρονη αυτό το διάστημα βρίσκεται σε διακοπές στο Miami με την οικογένεια και τους φίλους της και οι καινούργιες της φωτογραφίες με μαγιό ήταν αρκετά σοκαριστικές θα λέγαμε. Η Kaia φορούσε το μαύρο μπικίνι της και πραγματικά δεν μπορούμε να σου περιγράψουμε το πόσο αδύνατη είναι. Όπως αντιλαμβάνεσαι αυτό μας έχει κάπως αγχώσει και στεναχωρήσει. Μήπως της συμβαίνει κάτι και αδυνατίζει ολοένα και περισσότερο;

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έμαθαν το φύλο του μωρού τους;