«The body»: Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το ολόσωμο μαγιό της και «έκοψε ανάσες» στο Instagram

«The body»: Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το ολόσωμο μαγιό της και «έκοψε ανάσες» στο Instagram

Είναι ξεκάθαρα το #bodygoals μας

Τη Χριστίνα Μπόμπα την αγαπάμε για τρεις λόγους: πρώτον γιατί της αρέσει να ταξιδεύει συνεχώς και μέσα από το Instagram ταξιδεύουμε κι εμείς μαζί της, δεύτερον έχει ένα από τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής showbiz και τρίτον χαμογελάει συνεχώς και δεν μπορούμε να αντισταθούμε με τίποτα σε αυτό της το υπέροχο χαμόγελο. Ωστόσο αυτήν τη φορά ή μάλλον και αυτήν τη φορά θα εστιάσουμε στο άψογο κορμί της.

Η ίδια έχει μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά της για τέλειο σώμα, ενώ μέσα από το site μας, διάβασες και τα τρία steps που μπορείς να ακολουθήσεις αν θες να αποκτήσεις το κορμί της. Η Χριστίνα Μπόμπα πριν από μερικές ώρες ανέβασε στο Instagram account της, μία καινούργια φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο, η οποία μας «έκοψε» πραγματικά την ανάσα.

Η μελαχρινή καλλονή φόρεσε το ολόσωμο μαγιό της, το οποίο ήταν σε τυρκουάζ και μπλε αποχρώσεις -ταίριαζε και με τα μάτια της- και πόζαρε για μία πραγματικά μοναδική φωτογραφία. «Wearing the ocean» (aka φορώντας τον ωκεανό), έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφία της, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν βροχή.

Δες την φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε στο Άγιο Δομίνικο και η θερμοκρασία ανέβηκε στα ύψη