Το πιστεύεις πως η star έχει αυτό το σώμα έπειτα από 3 γέννες; Δες το ζευγάρι σε μια σπάνια εμφάνιση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το πιστεύεις πως η star έχει αυτό το σώμα έπειτα από 3 γέννες; Δες το ζευγάρι σε μια σπάνια εμφάνιση

Ίσως μία από τις ελάχιστες φορές που τους βλέπουμε μαζί

Οι φωτογραφίες αυτού του ζευγαριού από την σπάνια εμφάνιση τους, μπορούν να χαρακτηριστούν τουλάχιστον συλλεκτικές μιας και απαθανατίζονται μαζί μετά από τουλάχιστον έναν χρόνο. Μπορεί για ένα διάστημα να υπήρξαν χωρισμένοι, όμως η απρόσμενη εγκυμοσύνη της star, ήταν αυτή που έδωσε μία ακόμη ευκαιρία στον 8ετή τους γάμο.

Η Megan Fox και ο Brian Austin Green απαθανατίστηκαν οι δυο τους –χωρίς τα παιδιά τους- στη Χαβάη και συγκεκριμένα στην παραλία Kailua-Kona. Η 31χρονη ηθοποιός και ο 44χρονος σύντροφος της έδειχναν πολύ ευτυχισμένη, ενώ δεν νοιάστηκαν στιγμή για τα φλας των φωτογράφων που δεν σταμάτησαν να τους απαθανατίζουν. Η σχέση τους πέρασε από πολλά κύματα, όμως εκείνοι είναι ακόμα εδώ μαζί και το παλεύουν.

Και κάπου εδώ ήρθε η ώρα να σχολιάσουμε αυτό που κι εσύ τόσο περίμενες, το κορμί αυτό της Megan, το οποίο έχει βγάλει όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία παιδιά. Και ναι, αυτό είναι ένα υπέροχο φυσιολογικό κορμί, χωρίς καμία υπερβολή. Η 31χρονη φορούσε ένα μικροσκοπικό ριγέ μπικίνι και η αλήθεια είναι πως δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της.

Και από ότι είδαμε στις φωτογραφίες ούτε ο Brian κατάφερε να πάρει τα μάτια του, αλλά και τα χέρια του από πάνω της, αφού της άπλωνε συνεχώς αντιηλιακό. Τα λόγια όμως είναι περιττά για να σου το περιγράψουμε επακριβώς, οπότε δεν έχεις παρά να δεις τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Τι σώμα! Δεν θα πιστέψεις ποιανού σύντροφος είναι αυτό το hot κορίτσι