Chic n’ sexy: Αυτήν τη σπάνια εμφάνιση της Amal Clooney, θα την θυμάσαι για καιρό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Chic n’ sexy: Αυτήν τη σπάνια εμφάνιση της Amal Clooney, θα την θυμάσαι για καιρό

Μα που έχει χαθεί;

Από τότε που έγινε μανούλα η Amal Clooney κάνει πολύ σπάνιες και ελάχιστες εμφανίσεις και η αλήθεια είναι πως μας έχει λείψει αρκετά να την βλέπουμε στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Δεν σου κρύβουμε βέβαια, πως θα θέλαμε πάρα πολύ να την δούμε παρέα με τον σύζυγο και τα δίδυμα παιδάκια της, όμως πιθανότατα αυτό θα αργήσει πολύ ακόμη να συμβεί.

Μέχρι την ημέρα λοιπόν, που η Amal θα κάνει την έξοδο της παρέα με την Ella και τον Alexander, εμείς θα συνεχίσουμε να την βλέπουμε έστω και σε αυτές τις σπάνιες εμφάνισεις της. Άλλωστε πάντα είναι τόσο κομψή και τόσο sexy, που δεν έχουμε τίποτα αρνητικό να της προσάψουμε. Ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε να βγαίνει από το Columbia University της Νέας Υόρκης και η 40χρονη ήταν πραγματικά η επιτομή του στυλ.


https://www.instagram.com/p/BhMb-ygBF5Z


https://www.instagram.com/p/BhMmsO-Fib2

Να τονίσουμε βέβαια πως η μητρότητα της πάει απίστευτα πολύ και αυτό φαίνεται και στο πρόσωπο της, το οποίο έχει γλυκάνει, ενώ έχει πάρει και τα απαραίτητα κιλά και δείχνει εξαιρετική. Ένα καφέ σύνολο επέλεξε για την έξοδο της η Amal και πίστεψε μας θέλεις πολύ να δεις αυτήν της την εμφάνιση. Η σύζυγος του George Clooney έχει ομορφύνει πραγματικά πολύ τους τελευταίους μήνες και αυτό μας αρέσει πολύ.


https://www.instagram.com/p/BhMn8mdB9Ej


https://www.instagram.com/p/BhMHvRPhV9d

Τώρα μένει μόνο η βόλτα με τα δίδυμα και ελπίζουμε να μην αργήσει.

Διάβασε ακόμη:

Πού είχε χαθεί τόσο καιρό; Η Amal Clooney σε μια σπάνια και.. απρόσμενη εμφάνιση