Το supermodel μας δείχνει το κορμί του χωρίς photoshop & το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περίμενες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το supermodel μας δείχνει το κορμί του χωρίς photoshop & το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που περίμενες

Η απόλυτη απομυθοποίηση

Πρόκειται για ένα από τα διάσημα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας, το οποίο μάλιστα πριν από μερικούς μήνες ανακοίνωσε πως «κρεμάει τα φτερά» του και από εδώ και πέρα θα την απολαμβάνουμε μόνο σε διακοπές και ατελείωτες καταγάλανες παραλίες. Και αυτό ακριβώς κάνει, αφού που την χάνουμε, που την βρίσκουμε, είναι μονίμως με ένα μπικίνι και απολαμβάνει τα νερά της Χαβάης –και όχι μόνο-.

Πριν από μερικές εβδομάδες ανακοινώθηκε και ο χωρισμός της και από τότε είναι όχι μόνο ωραία, αλλά και ελεύθερη. Σε περίπτωση που δεν έχεις καταλάβει αναφερόμαστε στην Alessandra Ambrosio, η οποία απαθανατίστηκε ξέγνοιαστη σε μία παραλία της Χαβάης με το μπικίνι της και για μία ακόμη φορά μας άφησε άφωνες με το κορμί της.

Αυτήν ήταν και η πρώτη φορά που είδαμε το σώμα του supermodel χωρίς κανένα απολύτως ίχνος photoshop. Και ναι, για μία ακόμη φορά μας έβαλε τα γυαλιά, αφού η 36χρονη καλλονή έχει σώμα που πολλές θα ήθελαν στην ηλικία της. Και μπορεί να μην είναι αυτό το αψεγάδιαστο που βλέπεις κατά καιρούς στις φωτογραφίσεις της, όμως αξίζει το χειροκρότημα σου. Γιατί, η Alessandra Ambrosio είναι μητέρα δύο παιδιών και έχει και τις καμπύλες της –όσες πρέπει- και την κυτταρίτιδα της και όλα.

Θα μπορούσες να το πεις και απομυθοποίηση όλο αυτό, για όλα όσα βλέπουμε τόσα χρόνια στις πασαρέλες, όμως εμάς το πραγματικό αυτό αποτέλεσμα καθόλου δεν μας χάλασε. Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω και σίγουρα θα συμφωνήσεις μαζί μας.

Διάβασε ακόμη:

Alessandra Ambrosio: Απίστευτα σέξι, στην πρώτη της εμφάνιση μετά την είδηση του χωρισμού