Baby boom alert: Η star έγινε μανούλα για δεύτερη φορά και αυτό είναι το όνομα της κόρης της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Baby boom alert: Η star έγινε μανούλα για δεύτερη φορά και αυτό είναι το όνομα της κόρης της

Δεύτερο κοριτσάκι για την star

Μετά από εννέα χρόνια η star έγινε μανούλα για δεύτερη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η εννιάχρονη κόρη της απέκτησε μία αδερφούλα και τόσο εκείνη όσο και οι γονείς της, τα τελευταία 24ωρα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η 27χρονη star και σύζυγος της Jamie Watson, καλωσόρισαν στον κόσμο το κοριτσάκι τους στις 11 Απριλίου και η είδηση έγινε γνωστή μόλις πριν από μία ημέρα.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι που καλωσορίσαμε αυτό το όμορφο κοριτσάκι στην οικογένεια μας", είπε ο Jamie στο περιοδικό People. Η Jamie Lynn Spears και ο συζυγός της, διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους και μάλιστα μας αποκάλυψαν και το όνομα της. Ivey Joan Watson το όνομα αυτής και όπως είπε και ο σύζυγος της, 27χρονης, το μεσαίο της όνομα, δόθηκε για να τιμήσει την θεία του, η οποία πέθανε από καρκίνο πριν από δέκα χρόνια.

"Ήταν ο πιο όμορφος και γλυκός άνθρωπος που γνώρισα ποτέ", ανέφερε ο Jamie μιλώντας για την θεία του. Η Jamie Lynn όπως ήδη σου αναφέραμε, έχει μία ακόμη κόρη, την 9χρονη Maddie από την προηγούμενη σχέση της, Casey Aldridge.

Διάβασε ακόμη:

Η οικογένεια Spears μεγαλώνει! Δες την φωτογραφία, με την οποία ανακοίνωσε η star την εγκυμοσύνη της

Γέννησε η Khloe Kardashian