Κορμί θανατηφόρο: Η Μαρία Κορινθίου αποχώρησε από το DWTS, έφτιαξε όμως το απόλυτο κορμί

Κορμί θανατηφόρο: Η Μαρία Κορινθίου αποχώρησε από το DWTS, έφτιαξε όμως το απόλυτο κορμί

Θέλουμε να εστιάσεις στους κοιλιακούς της

Η Μαρία Κορινθίου είναι μία από τις γυναίκες της ελληνικής showbiz, την οποία θαυμάζουμε άπειρα για το σώμα και την αυτοπεποίθηση της. Δεν είναι λίγες οι φορές οι φορές που έχει έρθει σε ρήξη με άτομα στο προσωπικό της account στο Instagram, τα οποία την έχουν κριτικάρει αρνητικά για τις φωτογραφίες που ανεβάζει με το σώμα της.

Και κάπου εκεί η εκτίμηση μας προς το πρόσωπο της ανεβαίνει ακόμη περισσότερο, γιατί ξέρει και υπερασπίζεται τον εαυτό της, χωρίς να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο της. Έχει πλούσιες καμπύλες κι ένα πολύ όμορφο σώμα γενικά, το οποίο βλέπαμε και με τα ίδια μας τα μάτια όταν χόρευε στο Dancing with the stars. Μπορεί από χθες να αποτελεί παρελθόν από το show, όμως ξέρουμε πως το σώμα της έχει κάτι το μοναδικό.

Μετά από τόσο χορό μάλιστα το κορμί της έδεσε ακόμη πιο πολύ και εδώ και αρκετή ώρα δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από τους κοιλιακούς της στην τελευταία ανάρτηση της. Η Μαρία Κορινθίου ανέβασε πριν από μερικές ώρες μία φωτογραφία της, στην οποία φοράει μόνο τα εσώρουχα της και οι κοιλιακοί της μας κλείνουν συνωμοτικά το μάτι. Ποια Kim Kardashian και ποια Emily Ratajkowski;

Δεν θέλουμε να συμπληρώσουμε κάτι άλλο, δες τη φωτογραφία της παρακάτω και θα καταλάβεις.

Διάβασε ακόμη:

Η Ελένη Φουρέιρα μας δείχνει το κορμί της χωρίς ρετούς. Over