Η νέα φωτογραφία που ανατρέπει τα δεδομένα στη ζωή του Justin Bieber

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η νέα φωτογραφία που ανατρέπει τα δεδομένα στη ζωή του Justin Bieber

Τον λες και λίγο αναποφάσιστο

Αν υπήρχε μία λέξη να χαρακτηρίσουμε τον Justin Bieber, αυτή θα ήταν αναποφάσιστος. Ναι, κυρίως αναποφάσιστος, αφού έναν μήνα μετά τον ξαφνικό χωρισμό του από τη Selena Gomez τον έχουμε δει με δύο διαφορετικά κορίτσια σε αρκετά έντονα στιγμιότυπα, χωρίς ωστόσο να μας έχει ξεκαθαρίσει τι σημαίνουν για εκείνον οι δύο «άγνωστες» δεσποινίδες.

Μέχρι πρότινος πιστεύαμε πως η Baskin Champion είναι κάτι παραπάνω από φίλη του, μιας και σε αρκετά κοντινά και τρυφερά τετ-α-τετ τους είδαμε και το αγαπημένο του φούτερ να φορά βγαίνοντας από το σπίτι του είδαμε. Όμως τώρα μία νέα φωτογραφία έρχεται να ανατρέψει αυτά τα δεδομένα και να μας μπερδέψει πραγματικά πάρα πολύ. Απ’ ό,τι φαίνεται ο Justin κάνει ό,τι μπορεί για να κρατά τον εαυτό του απασχολημένο, μετά το χωρισμό του.

Ο νεαρός τραγουδιστής κατέφθασε με ιδιωτικό τζετ στο Coachella festival και ακριβώς έξω από αυτό απαθανατίστηκε με μία μελαχρινή κοπέλα, την οποία πρώτη φορά βλέπαμε και γενικά και μαζί του. Η νεαρή ανέβασε την φωτογραφία στο δικό της Instagram account, κάνοντας όμως mention τον Justin με αποτέλεσμα η φωτό να φανεί στο δικό του προφίλ και αμέσως να γίνει viral.

Cherissa Kittmer, το όνομα αυτής και είναι φωτογράφος, ενώ της αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Η σχέση της ωστόσο με τον Justin δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη. Τα τινά για εμάς είναι μόνο δύο, είτε είναι η νέα του σύντροφος γι’ αυτόν τον μήνα, είτε μία θαυμάστρια που έτυχε να βρίσκεται στο ίδιο σημείο τη στιγμή που προσγειώθηκε το τζετ του τραγουδιστή και να έβγαλε μία φωτογραφία μαζί του.

Εσύ ποια πιστεύεις είναι η σχέση του με το μελαχρινό αυτό κορίτσι;

Δες τη φωτογραφία στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

H Selena Gomez έκανε με την εμφάνισή της «Bieber statement»