Τελικά η απρόσμενη εγκυμοσύνη του Hollywood δεν ήταν ψέμα! Είναι αυτή η φωτό που το μαρτυρά;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τελικά η απρόσμενη εγκυμοσύνη του Hollywood δεν ήταν ψέμα! Είναι αυτή η φωτό που το μαρτυρά;

Δες τι ανέβασε η νεαρή καλλονή στο Instagram της

Έκανε την έκπληξη ανακοινώνοντας τον γάμο της με τον σύντροφο της στα τέλη Φεβρουαρίου, κάνοντας πολλούς άντρες να «κλαίνε» από την στεναχώρια τους. Η νεαρή καλλονή εδώ και περίπου δύο μήνες έπαψε να ανήκει στο κλαμπ των single και sexy κοριτσιών του Hollywood και σε λίγους μήνες μάλλον θα είναι και διπλή.

Ναι, προφανώς και μιλάμε για εγκυμοσύνη και αυτήν τη φορά μάλλον δεν είναι ψέμα. Ή τουλάχιστον αυτό καταλάβαμε από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο προσωπικό της Instagram account πριν από μερικές ημέρες. Η Emily Ratajkowski μας έκανε κάπως να αναρωτηθούμε για το τι ακριβώς μπορεί να σήμαιναν οι φωτογραφίες που ανέβασε, όμως με τη βοήθεια των σχολίων των θαυμαστών της, καταλήξαμε κι εμείς σε επικείμενη εγκυμοσύνη.

Αν πράγματι συμβαίνει αυτό, τότε μάλλον επέλεξε έναν πολύ περίεργο τρόπο για να το ανακοινώσει. Η 26χρονη νεαρή ανέβηκε σε μία ροδακινιά και κρατώντας μερικά φρούτα στην αγκαλιά της και μπροστά από την κοιλιά της, έγραψε στη λεζάντα της «καρποφορώ». Όπως καταλαβαίνεις θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα κρυφό μήνυμα ό,τι είναι έγκυος, όπως έγραψαν και αρκετοί fans. Δε συμφωνείς;

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Είναι αυτή η πιο sexy φωτογραφία της Emily Ratajkowski;