Το παράκανε! Η προκλητική φωτογραφία της Heidi Klum που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το παράκανε! Η προκλητική φωτογραφία της Heidi Klum που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Εσένα ποια είναι η γνώμη σου;

Η Heidi Klum είναι από τις γυναίκες που της αρέσει να ποστάρει προκλητικές φωτογραφίες και που δεν τη νοιάζει καθόλου αν θα τσαλακωθεί ή αν θα δημιουργήσει κάποιου είδους άσχημη εικόνα προς τα έξω. Τις προάλλες την είδαμε να κυκλοφορεί να topless στις διακοπές της, αγνοώντας τελείως τα αδιάκριτα βλέμματα.

Αυτήν τη φορά ίσως και να το παράκανε λίγο, αφού η φωτογραφία που κοινοποίησε στο Instagram account της ήταν άκρως προκλητική. Φορώντας μόνο τα εσώρουχα της –τα οποία ήταν αρκετά αποκαλυπτικά- πόζαρε απέναντι από έναν καθρέφτη, κάνοντας όλο τον ανδρικό πληθυσμό να τρίβει τα μάτια του.

Η εν λόγω φωτογραφία της ξεσήκωσε αρκετές αντιδράσεις, εστιάζοντας στην ηλικία της και αναφέροντας πως είναι αρκετά «μεγάλη» πια για να κάνει τέτοια πράγματα. Κάτι που υποθέτουμε πως έκανε έξαλλη την Heidi, η οποία ωστόσο απάντησε με το γάντι σε όλους αυτούς τους haters.

«Μερικές φορές ο κόσμος λέει, είσαι 44 και μπαίνεις στα 45. Γιατί δεν δίνεις τη σκυτάλη σε κάποιον άλλο πλέον; Αλλά εγώ πάντα σκέφτομαι, πως υπάρχουν πολλές γυναίκες της ηλικίας μου, 50αρες, 60αρες, 70αρες κ.ο.κ. Έχουμε μια ημερομηνία λήξης όμως; Δεν μπορούμε να νιώθουμε σέξι σε οποιαδήποτε ηλικία; Γιατί πρέπει πάντα να βλέπουμε 20χρονα και 30χρονα κορίτσια σε καμπάνιες, αλλά μία μεγαλύτερη γυναίκα δεν μπορεί να είναι; Δεν είναι κάπως ρατσιστικό όλο αυτό»;

Μετά από αυτήν τη δήλωση η Heidi Klum ανέβηκε ακόμη πιο ψηλά στη λίστα με τα άτομα που εκτιμάμε. Well done, Heidi!

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Quiz για δυνατούς λύτες: Ποια superstar μόλις εντοπίστηκε με πολύ μικρότερο της;