Ποια Angelina Jolie; Η ατάκα του Brad Pitt για τη νέα του σύντροφο θα σε αφήσει άφωνη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποια Angelina Jolie; Η ατάκα του Brad Pitt για τη νέα του σύντροφο θα σε αφήσει άφωνη

Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για την Angie βέβαια

Τις τελευταίες εβδομάδες κυκλοφορεί μία είδηση η οποία αφενός μας έχει εκπλήξει, αφετέρου μας έχει ενθουσιάσει. Ο Brad Pitt ενάμιση χρόνο μετά τον χωρισμό του με την Angelina Jolie δεν είναι πια single και το καλύτερο της υπόθεσης, είναι πως δεν πρόκειται για αστείο αυτήν τη φορά ή κάποια ανυπόστατη φήμη.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως βγαίνουν τους τελευταίους τέσσερις μήνες, οπότε αυτό μόνο ψέμα δεν είναι. Η Angie από την άλλη δεν ξέρουμε αν βρίσκεται όντως σε κάποια σχέση, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα γιατί, ο Brad Pitt είπε κάτι για τη νέα του φίλη, το οποίο θα μάλλον θα βγάλει εκτός εαυτού την Angelina Jolie και ίσως την πληγώσει κάπως.

Πληροφορίες εκ των έσω λοιπόν αναφέρουν πως ο Brad Pitt έχει βρει στη Neri Oxman ένα άτομο το οποίο συνδυάζει, υπερφυσική ομορφιά, εξυπνάδα και επαγγελματική εμπειρία με πολλά κατορθώματα. Έμεινες έτσι; Κρατήσου γιατί έχει και συνέχεια. Σύμφωνα λοιπόν με άτομα του κοντινού του περιβάλλοντος, ο Brad πιστεύει πως η Neri είναι ό,τι πιο sexy έχει δει ποτέ στη ζωή του.

Παστίλιες για τον πόνο της Angelina Jolie λοιπόν, γιατί αυτό που μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε, είναι ότι έτσουξε κάπως.

Διάβασε ακόμη:

Όχι δεν είναι η ιδέα σου: Η νέα σύντροφος του Brad Pitt κάτι σου θυμίζει