Την πιάσαμε στα πράσα! Η Neri Oxman απαθανατίστηκε να μιλά με τον Brad Pitt στο κινητό της

Την πιάσαμε στα πράσα! Η Neri Oxman απαθανατίστηκε να μιλά με τον Brad Pitt στο κινητό της

Κι έδειχνε αρκετά συγκεντρωμένη στο έργο της

Μόλις μερικά εικοσιτετράωρα έχουν περάσει από την στιγμή που μάθαμε για τον έρωτα που τρέφει ο Brad Pitt για την αρχιτέκτονα Neri Oxman. Βλέπεις η ατάκα του ήταν τόσο δυνατή και έντονη που ακόμη ηχεί στα αυτιά μας –και στης Angelina σίγουρα-. Και αφού πλέον το δέσιμο τους είναι επίσημο –μένει η επιβεβαίωση τους που μπορεί και να μη γίνει ποτέ- μπορούμε κι εμείς να συνεχίσουμε ανενόχλητοι τη ζωή μας.

Εντάξει σαφέστατα και θέλουμε πολύ να τους δούμε μαζί, φαίνονται τόσο ταιριαστοί άλλωστε, ωστόσο για την ώρα θα αρκεστούμε στη φωτογραφία της αγαπημένης του Brad Pitt, η οποία απαθανατίστηκε πριν από δύο ημέρες στο δρόμο της για το MIT να μιλά στο κινητό της και να είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένη σε αυτό.

Όπως καταλαβαίνεις αμέσως αντιληφθήκαμε πως μιλάει με τον καλό της, μιας και οι πληροφορίες που κυκλοφορούν, τους θέλουν να μιλούν συνεχώς και ανελλιπώς στο τηλέφωνο. Η Neri ήταν αρκετά casual ντυμένη, αλλά ταυτόχρονα πολύ κομψή και όμορφη. Άλλωστε το είπε και ο Brad, είναι ό,τι πιο sexy έχει δει ποτέ του. Ελπίζουμε η σχέση αυτή να κρατήσει και να οδηγήσει και σε κάτι πολύ όμορφο.

Μια πηγή μάλιστα από το κοντινό περιβάλλον της ακαδημαϊκού ανέφερε στο Us Weekly, πως το δύσκολο πρόγραμμα τους θα είναι μία τεράστια πρόκληση γι’ αυτούς, καθώς η Neri δεν σκοπεύει να αφήσει τη ζωή της στο Cambridge ή τη δουλειά της στο MIT για κανέναν και για τίποτα, και σ’ αυτό συμπεριλαμβάνεται και ο Brad Pitt.

Εμείς πάντως τους στέλνουμε όλη την θετική μας ενέργεια.

Δες τη φωτογραφία της στη galley παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Ποια Angelina Jolie; Η ατάκα του Brad Pitt για τη νέα του σύντροφο θα σε αφήσει άφωνη