Η Ματθίλδη Μαγγίρα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου

Η Ματθίλδη Μαγγίρα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου

Οριστικό τέλος στο γάμο της με τον Άλεξ Φόστερ αποφάσισε να βάλει η Ματθίλδη Μαγγίρα!  

Το ζευγάρι ήταν μαζί 8 χρόνια και έχει αποκτήσει μια κόρη, όμως, η ρήξη στον γάμο μετρά 4 χρόνια αν και ποτέ δεν είχε γίνει γνωστή και το πληροφορηθήκαμε χθες το μεσημέρι. Η νέα αίτηση διαζυγίου κατατέθηκε πριν από περίπου δύο μήνες, όμως, μόλις σήμερα το θέμα βγήκε στη δημοσιότητα.

Ο λόγος του διαζυγίου παραμένει άγνωστος. Ωστόσο εικάζεται, πάντα σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν, ότι ο χωρισμός οφείλεται στην απόσταση ανάμεσα στην Ματθίλδη και τον Άλεξ, ο οποίος είναι μουσικός και το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της ζωής του βρίσκεται στη Νέα Υόρκη.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο εξωτερικό και, όπως έχει εξομολογηθεί η Ματθίλδη, ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Μάλιστα, ανέβηκαν τα σκαλιά της Εκκλησίας μετά από 73 ημέρες σχέσης!

Ματθίλδη και Άλεξ απέκτησαν μία κόρη, την Λήδα, ένα χαριτωμένο κοριτσάκι που είδαμε μαζί με τον μπαμπά της στον περσινό τελικό του «Dancing With The Stars», οπότε και ανέβηκαν μαζί στην σκηνή για να κάνουν έκπληξη στην μαμά. Μια είδηση βόμβα μιας και ποτέ δεν είχε ακουστεί κάποια κρίση μεταξύ του ζευγαριού αποτελεί ο χωρισμός τους.