Δεν το βάζει κάτω! Η απαίτηση της Khloe Kardashian από τον Tristan Thompson που μας ξάφνιασε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν το βάζει κάτω! Η απαίτηση της Khloe Kardashian από τον Tristan Thompson που μας ξάφνιασε

Παίζει σκληρά η Khloe

Κι ενώ εδώ και αρκετές ημέρες διαβάζουμε πως η σχέση της Khloe και του Tristan Thompson δεν είναι και στα καλύτερα της και πως το τέλος είναι κοντά, τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορούν φήμες που την θέλουν αποφασισμένη να παλέψει για την ευτυχία της, παρά τη δύσκολη περίοδο που πέρασε με το θέμα της απιστίας.

Η 33χρονη reality star που εδώ και δύο εβδομάδες είναι μία ευτυχισμένη μανούλα σκοπεύει να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον πατέρα της κόρης της και είναι αποφασισμένη να τον συγχωρήσει για όλο αυτό που της προκάλεσε. Όμως αυτό δεν θα είναι και πολύ εύκολη υπόθεση για τον Tristan, αφού η Khloe έχει αποφασίσει να παίξει πολύ σκληρά.

Το πρώτο βήμα μάλιστα έγινε και η Khloe απαίτησε από τον Tristan να διαγράψει το account του στο Instagram, προκειμένου να μην επηρεάζεται από τους πειρασμούς και τα wannabe μοντέλα, που κυκλοφορούν σε αυτήν τη διαδικτυακή πλατφόρμα. Η star είναι έξαλλη που ο μπασκετμπολίστας εξακολουθεί να διατηρεί τους λογαριασμούς τους στα social media, όμως εάν εκείνος θέλει πραγματικά να είναι μαζί της θα πρέπει να «υπακούσει» στην εντολή της.

Το τι θα συμβεί τελικά και αν αυτό το ζευγάρι θα συνεχίσει να είναι μαζί, θα φανεί στην πορεία. Αναμένουμε.

Διάβασε ακόμη:

Khloe Kardashian-Tristan Thompson: Η εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς

Σκάνδαλο Khloe Kardashian: Οι νέες αποκαλύψεις που βγήκαν στο φως και θα κάνουν έξαλλη τη star