Η μεγάλη αλλαγή της Victoria Beckham στο Instagram και ο ρόλος της κόρης της, Harper

Πατουχέα Μαριάννα
Η μεγάλη αλλαγή της Victoria Beckham στο Instagram και ο ρόλος της κόρης της, Harper

Αυτή δεν είναι η Victoria που ήξερες!

Η όμορφη Victoria Beckham συνηθίζει να μοιράζεται με τους σχεδόν 20 εκατομμύρια followers της φωτογραφίες και οικογενειακά της στιγμιότυπα. Έτσι, άλλη μια τέτοια ανάρτηση δε μας εξέπληξε καθόλου παρά το γεγονός ότι συνηθίζει να δημοσιεύει post με τον David και όχι τα παιδιά της.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση, όμως, εμάς και των χιλιάδων χρηστών που έσπευσαν να αποτυπώσουν κάτω από τη δημοσίευσή τις ίδιες σκέψεις που κάναμε και εμείς ήταν το περιεχόμενο της δημοσίευσής της.

Το πρώην κορίτσι των spice girls μοιράστηκε με τους φίλους της ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται (και κυρίως ακούγεται) η 6χρονη κόρη της Harper να διαβάζει απόσπασμα από την έκθεση της. Η μικρή star είχε γράψει «Γειά, είμαι η Harper. Είμαι έξι χρονών, σχεδόν επτά, και λατρεύω τα βιβλία και την οικογένεια μου. Δηλαδή τους Cruz, Romeo, Brooklyn, την μαμά και τον μπαμπά μου..»


https://www.instagram.com/p/Bh-9kGAFFdr

Η μικρή Harper μιλάει τόσο γλυκά και γαλήνια που τα σχόλια κάτω από το βίντεο έπεσαν βροχή. Μερικά από αυτά έλεγαν «Πόσο καθαρή είναι η φωνή της», «Η φωνή της είναι υπέροχη και μιλάει με μεγάλη ακρίβεια», «Προφέρει τις λέξεις άψογα».

Δες ακόμα:

Η Bella Hadid έχει νέο αγαπημένο και δε θα πιστεύεις ποιος είναι

Η Reebok και η Victoria Beckham εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους με μια μοναδική συλλογή