Συγγνώμη βλέπουμε καλά;Ο νιόπαντρος star χωρίς τη βέρα του & σε τρυφερά τετ-α-τετ με γνωστή ηθοποιό;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Συγγνώμη βλέπουμε καλά;Ο νιόπαντρος star χωρίς τη βέρα του & σε τρυφερά τετ-α-τετ με γνωστή ηθοποιό;

Μαλλον κάτι δεν πάει και πολύ καλά εδώ

Ξάφνιασαν τους πάντες, όταν στα τέλη Φεβρουαρίου ανακοίνωσαν πως παντρεύτηκαν, έπειτα μόνο από λίγες ημέρες που έβγαιναν μαζί. Και μπορεί τότε ο ανδρικός πληθυσμός να στεναχωρήθηκε πολύ με αυτόν τον γάμο, τώρα φαίνεται πως θα χαρεί και πάλι, αν οι υποψίες μας βγουν αληθινές. Μία φωτογραφία λένε πως ισούται με χίλιες λέξεις και αυτές οι φωτογραφίες που είδαμε σήμερα μάλλον έχουν πολλά περισσότερα να μας πουν.

Μπορεί η Emily Ratajkowski να δείχνει αρκετά προκλητική με όλες αυτές τις φωτογραφίες που ανεβάζει και να μας έκανε να πιστέψουμε πως εύκολα θα μπορούσε να γίνει άπιστη, όμως τα φαινόμενα απατούν. Και υπάρχει πολύ δίκιο σε αυτήν την έκφραση, μιας και ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον σύζυγο της νεαρής καλλονής, Sebastian Bear McClard σε περίεργες και τρυφερές –θα λέγαμε- στιγμές με την Suki Waterhouse.

Και όχι δεν βιαστήκαμε να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα, γιατί αφενός οι δυο τους ήταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, αφετέρου ο 31χρονος δεν φορούσε καν τη βέρα του. Η Emily φυσικά δεν ήταν παρούσα στην συγκεκριμένη συνάντηση, κάτι που το κάνει ακόμη πιο ύποπτο όλο αυτό το σκηνικό. Να σου πούμε επίσης, πως μετά τις σκηνές «αγάπης» και παιχνιδιού μεταξύ τους, ο Sebastian και η 26χρονη ηθοποιός μπήκαν μαζί στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, με άγνωστο βέβαια προορισμό.

Ελπίζουμε η Emily να μην έχει δει αυτές τις φωτογραφίες ή αν τις έχεις δει να έχει μία καλή εξήγηση να μας δώσει.

Δες τος επίμαχες φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Λιώσαμε! Ο διάσημος ηθοποιός μας δείχνει τη νεογέννητη κόρη του και είναι μία γλύκα