Ο Kanye West ψάχνει νονό για την Chicago και δεν θα πιστεύεις ποιον βρήκε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Kanye West ψάχνει νονό για την Chicago και δεν θα πιστεύεις ποιον βρήκε

Πραγματικά δεν περνάει καν από το μυαλό σου

Είναι αλήθεια, πως ο Kanye West δεν είναι και το πιο φυσιολογικό άτομο στον πλανήτη γη. Ουκ ολίγες φορές μας έχει παραξενέψει και μας έχει μπερδέψει με τις κινήσεις του και ουκ ολίγες φορές έχει κάνει έξαλλη την σύζυγό του Kim. Η reality star ωστόσο κάνει ό,τι μπορεί κάθε φορά προκειμένου να σώσει την κατάσταση και να μας αποσπάσει την προσοχή, όμως δεν τα καταφέρνει πάντα.

Μπορεί η τελευταία της γυμνή φωτογραφία να απασχόλησε αρκετά τα μέσα ενημέρωσης, όμως ο Kanye ξαναχτύπησε και αυτήν τη φορά μας «κούφανε» πραγματικά. Ο ράπερ ψάχνει να βρει νονό για την μικρότερη κόρη του, Chicago, που γεννήθηκε πριν από τρεισήμισι μήνες.

Και ψάξε, ψάξε τον βρήκε τον νονό για την μικρή του κόρη. Και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βρεις ποιος είναι. Γι’ αυτό και δεν θα σε κρατήσουμε σε αγωνία περαιτέρω και θα σου πούμε πως ο Kanye σκέφτεται να ζητήσει από τον Donald Trump να βαφτίσει την κόρη του. Περίεργη και αλλόκοτη κουμπαριά ομολογουμένως.

Το σίγουρο είναι πως όσο και αν ο Kanye τον θέλει για νονό της κόρης του, η Kim Kardashian δεν θα ενθουσιαστεί και πάρα πολύ.

Διάβασε ακόμη:

Τα πράγματα δεν είναι καλά: Το περιστατικό που φέρνει Kim και Kanye ένα βήμα πριν το χωρισμό