Η Kim Kardashian προσπαθεί ξανά να αποσπάσει την προσοχή, ανεβάζοντας την πιο προκλητική φωτό της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian προσπαθεί ξανά να αποσπάσει την προσοχή, ανεβάζοντας την πιο προκλητική φωτό της

Αυτήν τη φορά ξεπέρασε τα όρια

Η Kim Kardashian μας έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές, πως της είναι πολύ εύκολο το να βγάλει σε κοινή θέα το σώμα της, γυμνό ή όχι για να μας αποσπάσει την προσοχή από τα προβλήματα της οικογένειας της. Το έκανε μία φορά μαζί με την Kourtney με φωτογραφίες από τις διακοπές τους στο σκάνδαλο της Khloe, το έκανε και τώρα, έπειτα από τα περίεργα tweets που έγραψε ο σύζυγος της Kanye West (ο οποίος μάλλον φλερτάρει με το διαζύγιο).

Μόνο που αυτήν τη φορά η αλήθεια είναι πως ξεπέρασε κάθε όριο, αφού η φωτογραφία που κοινοποίησε δεν ήταν μία απλή γυμνή φωτογραφία, αλλά μία φωτογραφία στην οποία μας έδειχνε τα πάντα. Τώρα αυτό μπορείς να το μεταφράσεις όπως εσύ νομίζεις, αν και μόλις δεις τη φωτογραφία της, θα καταλάβεις τι εννοούμε.

Η reality star αποφάσισε να κυκλοφορήσει το νέο της άρωμα σε ένα μπουκάλι το οποίο θα είναι μικρογραφία του σώματος της και αυτό ακριβώς έκανε. Γι’ αυτό και οι φωτογραφίες που θα δεις στην παρακάτω gallery. Κι ενώ τις είδαμε και τις εμπεδώσαμε για τα καλά τις προηγούμενες ημέρες, μετά την «διαμάχη» με τον σύζυγό της Kanye σχετικά με τα tweets του, η Kim ανέβασε ακόμη μία προκειμένου να κάνει τους πάντες να ασχολούνται μαζί της. Και μάντεψε, για μία ακόμη φορά τα κατάφερε, όμως δεν ξέρουμε κατά πόσο είχε θετική ανταπόκριση στο κοινό της όλο αυτό.

Δες στη gallery παρακάτω την φωτογραφία που ανέβασε σήμερα, αλλά και αυτές των προηγούμενων ημερών.

Διάβασε ακόμη:

Τα πράγματα δεν είναι καλά: Το περιστατικό που φέρνει Kim και Kanye ένα βήμα πριν το χωρισμό