Αγνώριστη! Η νέα εμφάνιση της star πραγματικά μας σόκαρε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αγνώριστη! Η νέα εμφάνιση της star πραγματικά μας σόκαρε

Μας πως άλλαξε έτσι

Είναι γνωστό πως η συγκεκριμένη ηθοποιός έχει κατά καιρούς τα πάνω και τα κάτω της και δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια τόσο ριζική αλλαγή στην εμφάνιση της. Έχουν περάσει δύο χρόνια περίπου από τότε που έκανε την ολική επαναφορά και δεν σου κρύβουμε πως τη θαυμάσαμε πάρα πολύ για την προσπάθεια της αυτήν.

Η πρόσφατη της εμφάνιση όμως πραγματικά μας σόκαρε αρκετά. Η 32χρονη ηθοποιός έχει πάρει και πάλι αρκετά κιλά, σε σημείο που δεν την αναγνωρίσαμε. Η Mischa Burton απαθανατίστηκε μετά από πάρα πολύ καιρό σε βόλτα της στην California, αρκετά αλλαγμένη από την τελευταία φορά που την είδαμε.

Ντυμένη αρκετά casual με ένα σύνολο φόρμας σε μπορντό απόχρωση, χαιρέτισε τους φωτογράφους που την απαθανάτιζαν και μας άφησε να την κοιτάζουμε με το στόμα ανοιχτό. Η ηθοποιός έχει ομολογουμένως χάσει την φόρμα της και έχει πάρει και πάλι κάποια παραπανίσια κιλά, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να την ενοχλεί ιδιαίτερα.

Νιώθει υπέροχα με τον εαυτό της και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Να σου θυμίσουμε επίσης πως 32χρονη εδώ και περίπου έναν χρόνο έχει μία καινούργια σχέση στην ζωή της (είναι με τον James Abercrombie) και δείχνει να περνάει πολύ καλά μαζί του.

Δες τις φωτογραφίες του στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Λίγο καιρό μετά την κατάρρευση της η star φωτογραφίζεται με μαγιό και είναι πιο sexy από ποτέ

Ο Kanye West ψάχνει νονό για την Chicago και δεν θα πιστεύεις ποιον βρήκε