Ξαναβρήκε τον παλιό της εαυτό: Η ολική επαναφορά και το νέο σώμα της Mariah Carey

Ξαναβρήκε τον παλιό της εαυτό: Η ολική επαναφορά και το νέο σώμα της Mariah Carey

Έχει αδυνατίσει τρομερά

Ήταν αρχές Απριλίου, όταν η Mariah Carey αποκάλυψε κάτι πολύ σημαντικό για τον εαυτό της, την ζωή της και τον χαρακτήρα της. Κάτι που έδωσε εξήγηση σε πολλές από τις συμπεριφορές των τελευταίων χρόνων και κάτι που ίσως να έπαιξε τον δικό του ρόλο στην αλλαγή του σώματος της αυτό το διάστημα.

Η 48χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως πάσχει από διπολική διαταραχή και πως για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορούσε να ελέγξει αυτό που της συμβαίνει. Αυτήν τη φορά ωστόσο δεν θα σταθούμε σε αυτό το κομμάτι της ζωής της, αλλά στο σώμα της, το οποίο έχει περάσει από πολλά κύματα. Η Mariah Carey λοιπόν που τα τελευταία χρόνια είχε γίνει σχεδόν αγνώριστη από τα περιττά κιλά, βρήκε και πάλι τον παλιό της εαυτό και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά απίστευτο.


https://www.instagram.com/p/BiE7gLpnbfc

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει χάσει πάνω από 12 κιλά και η τελευταία της εμφάνιση στο ιταλικό εστιατόριο Dan Tana στο West Hollywood, ήταν πραγματικά απίστευτη. Η star φορούσε ένα κόκκινο μακρύ φόρεμα με ένα ζευγάρι nude πέδιλα και αλήθεια δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της.


https://www.instagram.com/p/BiE6Y6gHtrh

Παρέα με τον σύντροφο της Bryan Tanaka, έκανε τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν και τα επιφωνήματα να βγαίνουν συνεχώς από το στόμα μας. Της αξίζουν αν μη τι άλλο συγχαρητήρια.


https://www.instagram.com/p/BiE5Tgand3e

Διάβασε ακόμη:

George-Amal Clooney: Η πρώτη φωτογραφία των διδύμων τους…δεν είναι ακριβώς φωτογραφία