Η Sarah Jessica Parker αντιμέτωπη με το νόμο. Oops!

Η Sarah Jessica Parker αντιμέτωπη με το νόμο. Oops!

Υπάρχει ήδη κατηγορία εναντίον της. Τι συμβαίνει. 

Το αγαπημένο σου και μας fashion icon τα τελευταία 24ωρα βιώνει μερικούς μπελάδες. Γνωστό brand κοσμημάτων τα βάζει μαζί της και την κατηγορεί για αθέτηση της συμφωνίας τους. Και τα λεφτά, σε περίπτωση που έχεις περιέργεια, ήταν πολλά. Αλλά ας πιάσουμε το θέμα από την αρχή.

Το brand των κοσμημάτων είχε διαθέσει στην Sarah Jessica Parker ένα αρκετά σεβαστό (και υπέρογκο) χρηματικό ποσό για να διαφημίσει τα κομμάτια του μέσα από τις εμφανίσεις της. Στην κατηγορία αναφέρεται πως η ηθοποιός αφού πήρε μέρος από το συμφωνημένο χρηματικό ποσό, δήλωσε ότι δεν ήταν διαθέσιμη για περαιτέρω συνεργασία στα τέλη του 2016 και στις αρχές του 2017 καθώς κινηματογραφούσε τη σειρά του HBO Divorce.

Στα ξένα δημοσιεύματα αναφέρεται πως η ηθοποιός έλαβε 5 εκατομμύρια δολάρια σε δόσεις, μαζί με ποσοστό 10% από όλες τις πωλήσεις κοσμημάτων οι οποίες ανήλθαν στα 7,5 εκατομμύρια δολάρια. Δεν τα λες και λίγα τα χρήματα.

Η SJP δεν έχει πάρει ακόμη θέση γύρω από όλα αυτά που γράφονται αλλά εμείς την αναμένουμε. Οι μύθοι δεν πέφτουν τόσο εύκολα στα μάτια μας. Συμφωνείς;

Διάβασε και αυτό:

Η πρώτη φωτογραφία της Τσιμτσιλή μετά τη γέννα