Τελικά Katy Perry και Orlando Bloom είναι και πάλι μαζί;

Τελικά Katy Perry και Orlando Bloom είναι και πάλι μαζί;

Είναι οι φωτογραφίες αυτές μία ακόμη απόδειξη;

Η Katy Perry και ο Orlando Bloom ήταν ένα από τα ζευγάρια που σημάδεψαν τη χρονιά που μας πέρασε. Οι δύο stars χώρισαν αρκετές φορές, ωστόσο μας απέδειξαν πως αυτό που λέει ο λαός «μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε» είναι πέρα για πέρα αληθινό. Στα μέσα του Φεβρουαρίου η τραγουδίστρια και ο διάσημος ηθοποιός, με μια εμφάνιση τους, πυροδότησαν φήμες πως είναι πάλι μαζί και αρχές Μαρτίου, φάνηκε να επιβεβαιώνουν και πάλι την επανασύνδεση τους.

Ωστόσο κανένας από τους δύο stars δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα μέχρι τώρα πως είναι και πάλι ζευγάρι. Οι τελευταίες τους φωτογραφίες όμως είναι η απάντηση στην ερώτηση που μας «βασανίζει» εδώ και περίπου τρεις μήνες. Η Katy Perry και ο Orlando Bloom ταξίδεψαν μαζί ως το Βατικανό και επισκέφθηκαν και τον Πάπα Φραγκίσκο. Η 33χρονη star φάνηκε να παρακολουθεί με αρκετό ενδιαφέρον την ομιλία του, ενώ ο Orlando Bloom δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της.

Και αυτό όπως καταλαβαίνεις τα λέει όλα. Katy Perry και Orlando Bloom είναι μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Και δεν χρειαζόμαστε καμία επίσημη ανακοίνωση να μας το επιβεβαιώσει.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Katy Perry-Orlando Bloom: Η επίσημη επιβεβαίωση πως το διάσημο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί