Η πρώτη αντίδραση της star μετά, τις επίμαχες φωτογραφίες του συζύγου της & τις φήμες περί απιστίας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πρώτη αντίδραση της star μετά, τις επίμαχες φωτογραφίες του συζύγου της & τις φήμες περί απιστίας

Εντάξει, την περιμέναμε χειρότερη τη στάση της

Πριν από μερικές ημέρες ο νιόπαντρος star εθεάθη στους δρόμους της Νέας Υόρκης με γνωστή ηθοποιό, μόλις λίγους μήνες μετά τον γάμο του με το νεαρό supermodel, αφήνοντας μας με την περιέργεια και το στόμα ανοιχτό για το τι ακριβώς συνέβη. Βέβαια οι φωτογραφίες, τις οποίες και είδαμε δεν μας άφησαν και περιθώρια να σκεφτούμε κάτι διαφορετικό από το προφανές.

Πως αντέδρασε όμως η Emily Ratajkowski μόλις είδε τις φωτογραφίες του συζύγου της παρέα με την Suki Waterhouse; Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες η 26χρονη καλλονή δεν σκέφτηκε ούτε μία στιγμή πως τρέχει κάτι ανάμεσα τους, ωστόσο αυτό που την πείραξε ιδιαίτερα, ήταν ο τρόπος που τα μέσα μετέδωσαν το θέμα. Η Emily και η Suki είναι δύο πολύ καλές φίλες, επομένως καταλαβαίνεις πως αυτό ήταν αρκετά άβολο.

«Η Emily δεν πιστεύει πως τρέχει πραγματικά κάτι μεταξύ τους, ωστόσο είναι πολύ θυμωμένη μαζί τους, που την έκαναν να νιώσει τόσο άσχημα και άβολα. Ήταν πολύ ντροπιαστικό και χωρίς καθόλου σεβασμό προς το πρόσωπο της», ανέφερε μία πηγή από το κοντινό περιβάλλον του μοντέλου, στο Hollywood Life.

Γι’ αυτό που μας διαβεβαίωσαν ωστόσο, είναι πως οι δύο stars είναι πολύ ερωτευμένοι μεταξύ τους και πως δεν θα αφήσουν τίποτα να μπει ανάμεσα τους.

Διάβασε ακόμη:

Συγγνώμη βλέπουμε καλά;Ο νιόπαντρος star χωρίς τη βέρα του & σε τρυφερά τετ-α-τετ με γνωστή ηθοποιό;