Gigi Hadid-Zayn Malik: Η επανασύνδεση είναι πλέον γεγονός και οι τρυφερές φωτό τους το επιβεβαιώνουν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Gigi Hadid-Zayn Malik: Η επανασύνδεση είναι πλέον γεγονός και οι τρυφερές φωτό τους το επιβεβαιώνουν

Είναι μαζί και φουλ ερωτευμένοι

Ήταν αρχές Μαρτίου, όταν και έσκασε η είδηση πως η Gigi Hadid και ο Zayn Malik αποφάσισαν να χωρίσουν. Ήταν ομολογουμένως από αυτές που μας άγχωσαν κάπως και μας στεναχώρησαν επίσης, αφού τους θεωρούσαμε ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz. Έκτοτε συνέβησαν πολλά, με πιο σημαντικό την πληγωμένη στάση του Zayn από την συμπεριφορά της καλής του και κάπου στα μέσα Απριλίου ακούμε για επανασύνδεση.

Και λογικό αν μας ρωτάς, γιατί δυο χρόνια σχέσης δεν τα πετάς έτσι εύκολα. Ο νεαρός τραγουδιστής απαθανατίστηκε στις 20 Απριλίου να μπαίνει στο διαμέρισμα του supermodel και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε τίποτα άλλο πέρα από επανασύνδεση. Εννέα μέρες μετά μας επιβεβαίωσαν πως είναι και πάλι μαζί, όταν ο φακός τους τσάκωσε στους δρόμους της Νέας Υόρκης να ανταλλάζουν καυτά φιλιά.

Απ’ ό,τι φαίνεται ο χωρισμός τους ήταν προσωρινός και ίσως για να δουν αν πραγματικά είναι ερωτευμένοι. Και αν κρίνουμε από το φωτογραφικό υλικό, τότε την απάντηση την έχουμε μπροστά μας. Η Gigi και ο Zayn είναι και πάλι μαζί και αυτό είναι ίσως και η πιο σημαντική είδηση της σημερινής ημέρας. Ο νεαρός τραγουδιστής, φαίνεται πως αγαπάει πραγματικά τελικά το διάσημο supermodel.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει στη Μύκονο, σέξι & αδυνατισμένη