Λιώσαμε! Ο Orlando Bloom, μόλις εξομολογήθηκε τον έρωτα του για την Katy Perry

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λιώσαμε! Ο Orlando Bloom, μόλις εξομολογήθηκε τον έρωτα του για την Katy Perry

Και δεν μπορείς να φανταστείς τι είπε

Μετά και από αυτές τις δηλώσεις του Orlando Bloom δεν μπορούμε παρά να σιγουρευτούμε, πως η επανασύνδεση του με την Katy Perry, είναι πέρα για πέρα αληθινή. Ο ηθοποιός είναι απίστευτα ερωτευμένος με την νεαρή τραγουδίστρια και οι δηλώσεις του στους Times, όχι απλά μας έκαναν να λιώσουμε, αλλά και να συνειδητοποιήσουμε πως δεν είναι ο σκληρός και αλύγιστος άντρας που θέλει να δείχνει.

Μπορεί μέχρι τώρα κανείς από τους δύο stars να μην είχε επιβεβαιώσει την επανασύνδεση αυτής της σχέσης, όμως οι δηλώσεις του, μας απέδειξαν πως αν μη τι άλλο έχουν έναν πολύ βαθύ και ισχυρό δεσμό. «Είναι πράγματι ένας αξιοθαύμαστος άνθρωπος», είπε αρχικά ο 41χρονος ηθοποιός στο The Times και συνέχισε: «Δεν θα μπορούσα ούτε να έχω φανταστεί να συμβαίνει κάτι από αυτά. Και ξέρετε κάτι; Όταν χτυπάς από τα πλάγια, σε χτυπάνε και από τα πλάγια».

Από αυτά και μόνο καταλαβαίνεις πως ο Orlando μάλλον βρήκε στην Katy Perry την γυναίκα των ονείρων του. Και αν τα παραπάνω δεν σε έπεισαν ακόμη, κρατήσαμε την καλύτερη ατάκα/δήλωση του για το τέλος. «Δεν επιλέγεις ποιον ερωτεύεσαι», είπε ο 41χρονος ηθοποιός και η καρδιά μας έλιωσε σαν παγωτό. Orlando, δεν ξέραμε πως είσαι τόσο ρομαντικό αγόρι.

Διάβασε ακόμη:

Τελικά Katy Perry και Orlando Bloom είναι και πάλι μαζί;