Η Blake Lively διέγραψε τα πάντα στο Instagram (και το Ryan Reynolds)

Πατούλια Κατερίνα
Η Blake Lively διέγραψε τα πάντα στο Instagram (και το Ryan Reynolds)

Δεν φαντάζεσαι για ποιο λόγο έκανε τέτοια κίνηση στο Instagram

Πανικός προκλήθηκε με τον λογαριασμό της Blake Lively στο Instagram κι όχι άδικα. H ηθοποιός, την οποία ακολουθούν περισσότερα από 20 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, διέγραψε σε λίγες ώρες όλες τις φωτογραφίες της, έκανε unfollow όλα τα άτομα που ακολουθούσε, όπου ανάμεσά τους βρισκόταν και ο διάσημος σύζυγός της Ryan Reynolds.

Το εντυπωσιακό είναι πως η 30χρονη, ακολούθησε μόνο 34 άτομα τα οποία έχουν όνομα λογαριασμού το Emily Nelson ενώ και το Bio της ηθοποιού άλλαξε σε “What happened to Emily”.

Αρχικά, πολλοί θεώρησαν πως κάποιο δραματικό γεγονός ώθησε την Lively στην κίνηση αυτή, ενώ άλλοι βιάστηκαν να μιλήσουν για ένα ακόμα διαζύγιο ή χακάρισμα λογαριασμού instagram.

Τελικά, αποδείχτηκε πως η διάσημη ηθοποιός θυσίασε τις φωτογραφίες και τους ανθρώπους που ακολουθεί στο Instagram στον βωμό προώθησης της νέας της ταινίας “A Simple Favor” στην οποία και συμπρωταγωνιστεί μαζί με την Anna Kendrick. Η Blake ακολουθεί μια blogger που προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση της φίλης της Emily.

H Lively παντρεύτηκε με τον Reynolds το 2012 και μαζί έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την 3,5 ετών James και την 1,5 έτους Ines.

Διάβασε ακόμα:

Περάσαμε 24 ώρες με την Χριστίνα Μπόμπα στον Άγιο Δομίνικο