Ο Άνθιμος Ανανιάδης ποζάρει με τον νεογέννητο γιο του και το Instagram «λιώνει»

Ο Άνθιμος Ανανιάδης ποζάρει με τον νεογέννητο γιο του και το Instagram «λιώνει»

Πόσο τρυφερή φωτογραφία

Ο Άνθιμος Ανανιάδης μπορεί να είχε χαθεί από το προσκήνιο και την ελληνική τηλεόραση για ένα χρονικό διάστημα, όμως το Dancing with the stars, τον έφερε και πάλι στις οθόνες μας, αλλά και στις καρδιές μας, θυμίζοντας μας γιατί τον είχαμε αγαπήσει τόσο πολύ ως Αλέξη Μαντά. Ο μελαχρινός νεαρός που έκλεψε την καρδιά της Μαρίας, αλλά και την δική μας, πριν από περίπου δύο εβδομάδες έγινε μπαμπάς και πλέον δεν χορταίνει να περνάει χρόνο με τον γιο του.

Η σύντροφος του, Μαρία Νεφέλη Γαζή του χάρισε έναν πανέμορφο γιο και ο Άνθιμος πλέον είναι ένας –όμορφος- και γλυκός χαζομπαμπάς. Πριν από λίγη ώρα ανέβασε μία ακόμη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο του, τον babyT (aka Τιμόθεος) και το Instagram πραγματικά «έλιωσε».

Ο μικρούλης φοράει ένα λευκό ζιπουνάκι και έχει απλώσει το χεράκι του προς τον μπαμπά του, ενώ ο Άνθιμος φαίνεται να περνά την πιο όμορφη στιγμή ή μάλλον περίοδο, στη ζωή του. «To the world you may be one person but to one person you are the world (aka μπορεί για όλον τον κόσμο να είσαι απλά ένα άτομο, όμως για ένα άτομο μπορεί να είσαι όλος ο κόσμος)», έγραψε ο ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας του και τα likes έπεσαν βροχή.

Δες τη φωτογραφία του στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Σκάνδαλο! Ποιος ζητά να ακυρωθεί ο γάμος του Harry με τη Meghan Markle;