Η δήλωση του Justin Bieber για το νέο look της Selena Gomez, που απέδειξε πως δεν την έχει ξεπεράσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η δήλωση του Justin Bieber για το νέο look της Selena Gomez, που απέδειξε πως δεν την έχει ξεπεράσει

Μάλλον κάποιος είναι ακόμη in love

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που η Selena Gomez και ο Justin Bieber αποφάσισαν να χωρίσουν (και πάλι) και απ’ ό,τι φαίνεται αυτήν τη φορά, η απόφαση αυτή ήταν και οριστική. Από τις αρχές Μαρτίου και έπειτα οι δύο stars δεν έχουν ξαναβρεθεί, αλλά ούτε κι έχουν συναντηθεί κάπου τυχαία.

Μάλλον όμως κάποιος από τους δύο εξακολουθεί να είναι in love και μάντεψε σε ποιον αναφερόμαστε. Ναι, αυτήν τη φορά δεν πρόκειται για τη Selena Gomez, αλλά για τον Justin Bieber, ο οποίος παρά το γεγονός ότι έχει απαθανατιστεί με δύο διαφορετικά κορίτσια από τότε, φαίνεται πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμη, ούτε τον χωρισμό του με τη Selly, αλλά ούτε και την ίδια την τραγουδίστρια.

Και φυσικά έχουμε επιχειρήματα και αποδείξεις γι’ αυτό που μόλις διάβασες. Όπως ίσως έχεις δει, η Selena Gomez έχει ένα τελείως διαφορετικό hair look από αυτό με το οποίο την άφησες την τελευταία φορά και είναι αλήθεια πως της πάει πραγματικά απίστευτα. Όπως καταλαβαίνεις η αλλαγή τη αυτή δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τον Justin Bieber. «Ο Justin δεν έχει δει τη Selena από τότε που χώρισαν, αλλά και από την τελευταία φορά που εκείνη έκοψε τα μαλλιά της. Ωστόσο έχει δει φωτογραφίες από το νέο της look και πιστεύει πως είναι πολύ sexy με τις αφέλειες», είπε ένας φίλος του τραγουδιστή στο HollywoodLife.

«Μπορεί πλέον να μην είναι μαζί, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει από το να «παρακολουθεί» τι κάνει και πως είναι. Ό,τι και να συνέβη μεταξύ τους θα την αγαπάει πάντα και θα την σέβεται», συνέχισε ο φίλος του Justin. Τελικά ο νεαρός τραγουδιστής είναι πολύ πιο ερωτευμένος μαζί της, από ό,τι φανταζόμασταν.

Δες τη φωτογραφία της Selena στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Ποιος Justin; Η νέα εμφάνιση της Selena Gomez φανερώνει ότι τον έχει ξεπεράσει