Η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού στο Instagram, είναι ο ορισμός του #tbt

Η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού στο Instagram, είναι ο ορισμός του #tbt

Αν δεν είναι αυτό throwback τότε ποιο είναι;

Η Δούκισσα Νομικού μπήκε στις ζωές μας το 2007, όταν και κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία. Ήρθε για να μείνει και αυτό ακριβώς κάνει 11 χρόνια τώρα που την έχουμε γνωρίσει. Πρόσφατα έγινε μανούλα, όταν και έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και καρπό του έρωτα της, με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Ο μικρός Σάββας, της έχει κλέψει την καρδιά κι εκείνη είναι η «χαζομαμά» της καρδιάς μας.

Και μπορεί το τελευταίο διάστημα να έχει χαθεί κάπως από τα social media και το καθημερινό μας feed –λογικό μιας και τα μητρικά καθήκοντα είναι πάνω απ’ όλα- μας ξαφνιάζει αρκετές φορές, ποστάροντας στο Instagram account της φωτογραφίες της. Πόσο μάλλον, όταν αυτές είναι κάπως παλιές και μας δείχνουν πράγματα που είχαμε ξεχάσει.

Καταλαβαίνεις βέβαια, πως η αρχή του κειμένου για τα καλλιστεία, δεν ήταν τυχαία, αφού πριν από λίγη ώρα, η Δούκισσα Νομικού ανέβασε στα stories της, το πιο επικό throwback που έχουμε δει τελευταία. Και είναι ο ορισμός της έννοιας μιας και είναι και throwback και Thursday (aka Πέμπτη). Η εν λόγω φωτογραφία λοιπόν, δείχνει την Δούκισσα Νομικού, πριν από ΕΝΤΕΚΑ χρόνια, να ποζάρει για εξώφυλλο γνωστού περιοδικού, μαζί με τον μπαμπά της.

Θέλουμε να την παρακολουθήσεις με απόλυτη προσοχή και να μας πεις, πόσο πιστεύεις ότι έχει αλλάξει από τότε. Αν εξαιρέσεις το χρώμα των μαλλιών και το ότι έχει πια ωριμάσει σαν άνθρωπος, είναι ακόμη η ίδια 21χρονη κοπέλα που όλοι αγαπήσαμε και ψηφίσαμε Σταρ Ελλάς.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη εμφάνιση της στην παραλία