Η Kim Kardashian και ο Kanye West χωρίζουν και δεν είναι ψέμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian και ο Kanye West χωρίζουν και δεν είναι ψέμα

Και το είχαμε προβλέψει

Οφείλεις να παραδεχτείς, πως όταν πριν από μερικές μέρες σου μιλήσαμε για ενδεχόμενο χωρισμό μεταξύ της Kim Kardashian και του Kanye West, το είχαμε δει να έρχεται. Ο αρκετά προκλητικός τις τελευταίες ημέρες ράπερ, φαίνεται πως εξάντλησε για τα καλά την υπομονή της -καλόβολης κατά τα άλλα- Kim κι εκείνη αποφάσισε να ζητήσει διαζύγιο.

Τα tweets που ανεβάζει το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά περίεργα και ανεξήγητα, ωστόσο ένας ειδικός ανέφερε πως τα προβλήματα του Kanye είναι πολύ πιο σοβαρά απ’ όσο μπορεί να φανταστεί κάποιος. «Η Kim μιλάει με δικηγόρους, προκειμένου να πάρει διαζύγιο από τον εδώ και τέσσερα χρόνια σύζυγό της. Ο Kanye συμπεριφέρεται πολύ απρόβλεπτα, τα πράγματα έχουν πάρει τόσο άσχημη τροπή που πλέον κοιμούνται σε ξεχωριστά δωμάτια», ανέφερε μία πηγή στο περιοδικό Life&Style.

Το εξώφυλλο του ίδιου περιοδικού έχει ως πρώτο θέμα το διαζύγιο της reality star με τον rapper, ενώ και εδώ αναφέρονται τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Η Kim βρίσκεται σε απόγνωση και το μόνο που θέλει είναι να απαλλαγεί μία ώρα αρχύτερα από αυτό το «βασανιστήριο». Η μητέρα της και μάνατζερ ωστόσο Kris Jenner, την παρακαλεί να ξανασκεφτεί το όλο θέμα πριν κάνει οποιαδήποτε κίνηση.

Το τι θα συμβεί τελικά θα το μάθουμε στην πορεία.

Διάβασε ακόμη:

Η star προωθεί τη νέα της συλλογή μαγιό, με τις πιο αρετουσάριστες φωτογραφίες που έχεις δει