Στέλιος Κρητικός: Το μήνυμα του γιου του Μιχάλη, μετά την αποχώρηση του

Στέλιος Κρητικός: Το μήνυμα του γιου του Μιχάλη, μετά την αποχώρηση του

Ακόμη δεν μπορούμε να το πιστέψουμε

Μία σοκαριστική αποχώρηση βιώσαμε εχθές το βράδυ από το Survivor, όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στο τέλος του συμβουλίου, πως ο παίκτης που αποχωρεί είναι ο Στέλιος Κρητικός. Το αίμα μας πάγωσε και είχαμε απλά αυτό το βλέμμα το απροσδιόριστο όταν ακούς κάτι που σε σοκάρει.

Θα είμαστε ειλικρινείς, όλα τα περιμέναμε εκτός από την αποχώρηση του Στέλιου. Προτεινόμενοι αυτής της εβδομάδας ήταν ακόμη ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. Και την αλήθεια μας θα σου την πούμε ήμασταν σχεδόν βέβαιες –αλλά θέλαμε κιόλας- πως θα αποχωρίσει ο Σώζων.

Ομολογουμένως δεν μας είχε κερδίσει όσο οι υπόλοιποι παίκτες. Δυστυχώς όμως πέσαμε έξω κατά πολύ και ο Στέλιος αποχώρησε εχθές από την παραλία των Διασήμων. Κι ενώ περιμένουμε την πρώτη του ανάρτηση στα social media, ο γιος του Μιχάλης, έδωσε το πρώτο «μήνυμα».

Ο νεαρός ανέβασε μία φωτογραφία του μπαμπά του στο Instagram account του, κι έγραψε: «Με την ίδια χαρά που σε στείλαμε, σε περιμένουμε και πίσω». Και θα συμφωνήσουμε μαζί του.

Δες τη φωτογραφία του στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Ο Σάκης Τανιμανίδης είχε γενέθλια και ανέβασε στο Instagram τις πιο "Survivor" ευχές