Μεγάλη ανατροπή πριν τον βασιλικό γάμο! Ο καλεσμένος που δεν περιμένε κανείς είναι...

Πατούλια Κατερίνα
Μεγάλη ανατροπή πριν τον βασιλικό γάμο! Ο καλεσμένος που δεν περιμένε κανείς είναι...

Τελικά, τι συμβαίνει με τον πατέρα της Markle;

 

Το Παλάτι παίρνει θέση στο σήριαλ με την εμφάνιση ή μη των γονιών της Meghan Markle στο γάμο της με τον πρίγκιπα Harry.

Παρά την προηγούμενη ανοιχτή επιστολή του ετεροθαλή αδερφού της Meghan Markle προς τον πρίγκιπα Harry, που του ζητούσε να ακυρώσει το γάμο με την αδερφή του και που επιβεβαίωνε ότι ο πατέρας τους δεν έχει προσκληθεί καν σε αυτόν, το Παλάτι παρεμβαίνει!

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, και οι δύο γονείς της ηθοποιού και μέλλουσας Δούκισσας, θα παραστούν κανονικά στο γάμο και θα έχουν και ιδιαίτερο ρόλο.

Η ανακοίνωση του Kensington αναφέρει:

«Και οι δύο γονείς της νύφης θα έχουν σημαντικό ρόλο στο βασιλικό γάμο. Το πρωί του γάμου η κυρία Ragland θα ταξιδέψει με αυτοκίνητο στο κάστρο του Windsor ενώ ο κύριος Markle θα συνοδεύει την κόρη του στο εκκλησάκι του St George’s. Η κυρία Markle είναι ενθουσιασμένη που οι γονείς της θα είναι στο πλευρό της αυτή την ευτυχή και σημαντική στιγμή. Ο πρίγκιπας ανυπομονεί να καλωσορίσει τους γονείς της κυρίας Markle στο Windsor».

Οι γονείς της Meghan θα καταφτάσουν στην Βρετανία την εβδομάδα που θα προηγηθεί του γάμου και θα είναι η πρώτη φορά που ο γαμπρός Harry και ο πεθερός Markle θα συναντηθούν από κοντά ενώ και η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια θα έχει την ευκαιρία να τους γνωρίσει για πρώτη φορά επίσης.

Οι γονείς της Meghan παρέμειναν παντρεμένοι για 9 χρόνια ως το 1988 οπότε και χώρισαν. Ο πατέρας της μέλλουσας Δούκισσας ζει στο Μεξικό και η μητέρα της είναι yoga instructor και θεραπεύτρια στο Λος Αντζελες και έχει ήδη γνωρίσει τον Harry.

Εν τω μεταξύ, στο βασιλικό γάμο το παρόν θα δώσουν και τα τρία αδέρφια της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana.

Διάβασε ακόμα: Σκάνδαλο! Ποιος ζητά να ακυρωθεί ο γάμος του Harry με τη Meghan Markle;