Ο Μελέτης Ηλίας μιλάει για το διαζύγιο Λασκαράκη- Τσιμιτσέλη

Ο Μελέτης Ηλίας μιλάει για το διαζύγιο Λασκαράκη- Τσιμιτσέλη

Τι δήλωσε για τη σχέση των δύο ηθοποιών;

«Δεν υπήρχαν τσακωμοί και διαμάχες…» Εκτός από συνάδελφοι είναι και κουμπάροι, αφού η Βάσω έχει βαφτίσει το παιδί του Μελέτη Ηλία.

Ο Μελέτης Ηλίας, ο οποίος πρωταγωνιστεί με τη Βάσω Λασκαράκη στη σειρά του Alpha το Σόι Σου, έπαιξε πριν από ένα περίπου χρόνο και με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην ταινία Bachelor 2, όπου και έγινε η γνωριμία του νυν πλέον ζευγαριού.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για το αν η φημολογούμενη σχέση του Γιάννη Τσιμιτσέλη με την Κατερίνα Γερονικολού –επειδή συμμετείχαν όλοι στο Bachelor–τον έχει φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση:

«Μέχρι να αποκαλυφθεί –γιατί η Βάσω είναι κλειστός άνθρωπος και δεν ανοίγεται εύκολα–ήμουν ενήμερος για τα προβλήματα που είχε στο γάμο της αλλά δεν ήξερα λεπτομέρειες, δεν ήξερα τι μπορεί να συμβαίνει. Έχουν ένα παιδί και το διαζύγιο δεν τους αφαιρεί την ιδιότητα των γονιών. Όπως και να είναι, πρέπει να φαίνονται χαρούμενοι απέναντι στο παιδί τους. Το διαζύγιο ήταν ήρεμο. Δεν υπήρξαν σκοτωμοί και διαμάχες, πράγμα άσχημο γιατί συνήθως την πληρώνουν τα παιδιά. Πάντως, δεν με έφερε τίποτα σε δύσκολη θέση.»!

Δες και αυτό:

Γιάννης Τσιμιτσέλης- Βάσω Λασκαράκη: Οι στιγμές που δεν θα ξαναζήσουμε