Khloe Kardashian-Tristan Thompson:Εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά μετά το σκάνδαλο & τη γέννα της True

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Khloe Kardashian-Tristan Thompson:Εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά μετά το σκάνδαλο & τη γέννα της True

Και απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε δεν υπάρχει χωρισμός

Μία δεύτερη ευκαιρία φαίνεται πως σκέφτηκε να δώσει στον Tristan Thompson η Khloe Kardashian, έπειτα από την άσχημη –αν μη τι άλλο- προδοσία του απέναντι της. Ο μπασκετμπολίστας απαθανατίστηκε να απατά την reality star, λίγες μόνο ημέρες πριν εκείνη φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και η κίνηση του αυτή συζητιέται ακόμη.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε σε έξοδο του μαζί, σχεδόν έναν μήνα μετά την γέννηση της κόρης του και από αυτό συμπεραίνουμε πως η Khloe δεν σκοπεύει να τον βγάλει έτσι εύκολα από τη ζωή της. Άλλωστε είναι ο πατέρας του παιδιού της, ίσως πραγματικά να χρειάζεται μία δεύτερη ευκαιρία. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε βόλτα τους για φαγητό με φίλους στο εστιατόριο TownHall, στο Cleveland, στο Ohio.

Το TMZ έχει στην κατοχή του ένα βίντεο, που δείχνει την έξοδο του ζευγαριού και στο οποίο η Khloe δείχνει πραγματικά ευδιάθετη και χαρούμενη. Ίσως να συγχώρησε τον καλό της γι’ αυτήν του την παρασπονδία και πλέον να είναι έτοιμη να ζήσει μαζί του τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της. Η μικρή True που γεννήθηκε πριν από περίπου έναν μήνα δεν ήταν μαζί τους στη βόλτα αυτή και όπως καταλαβαίνεις η αγωνία μας για να τη δούμε μεγαλώνει ακόμη πιο πολύ.

Μπορεί η Kim στην εμφάνισή της στην Ellen DeGeneres να μίλησε για την άσχημη κατάσταση που βίωσε η αδερφή της και να μην έδωσε ελαφρυντικά στον Tristan –τον διέγραψε και από το Instagram- η Khloe όμως θέλει να κάνει μία προσπάθεια. Ελπίζουμε αυτήν τη φορά να της βγει σε καλό.

Δες το βίντεο παρακάτω:



Διάβασε ακόμη:

Με αυτήν την κίνηση η Khloe Kardashian «υπερασπίζεται» και «προστατεύει» τον Tristan;