Το νυφικό της Meghan Markle μόλις αποκαλύφθηκε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το νυφικό της Meghan Markle μόλις αποκαλύφθηκε

Και ανυπομονούμε να τη δούμε να το φοράει

Μόλις δύο εβδομάδες απομένουν μέχρι την ημέρα που ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον 600 καλεσμένων που θα παρευρεθούν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Windsor. Και αφού λύθηκε και το μυστήριο για το αν οι γονείς της ηθοποιού θα είναι ή όχι στον γάμο, μάθαμε μία ακόμη λεπτομέρεια που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα με σιγουριά.

Και αυτή αφορά το νυφικό της μέλλουσας πριγκίπισσας του Sussex. Ποιον σχεδιαστή επέλεξε τελικά, αν θα είναι κάτι απλό, πόσο κοστίζει και άλλα τέτοια. Αρχικά να σου πούμε πως το κόστος του είναι περίπου 100,000 λίρες και πως αυτό έχει πληρωθεί (ή θα πληρωθεί) από την οικογένεια του γαμπρού. Επιπλέον πριν φτάσουμε στον σχεδιαστή και στο πως περίπου θα είναι αυτό, αξίζει επίσης να ξέρεις πως παρανυφάκια θα είναι ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και η δισέγγονη της Βασίλισσας Ελισάβετ, Mia Tindall.

Στον γάμο επίσης θα παρευρεθεί και η Kate Middleton, η οποία πριν από δύο εβδομάδες έγινε μαμά για τρίτη φορά, χωρίς ωστόσο τον νεαρό πρίγκιπα Louis. Το νυφικό λοιπόν που επέλεξε η Meghan Markle είναι των Βρετανών σχεδιαστών Ralph & Russo και είναι όλο ραμμένο στο χέρι και αρκετά διακοσμημένο. Δυστυχώς δεν υπάρχει φωτογραφία που να το απεικονίζει (τι νόημα θα είχε διαφορετικά), ωστόσο είμαστε σίγουρες πως κι εσύ ανυπομονείς να τη δεις να το φοράει.

Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν θα πάνε ταξίδι του μέλιτος πριν το καλοκαίρι, ενώ επίσης η μέλλουσα νύφη δεν θα έχει και κυρίες επί των τιμών. Όπως ήδη αναφέραμε, τα παρανυφάκια θα είναι όλα μικρά παιδιά. Υπομονή λοιπόν και σε 12 μέρες θα δεις μαζί μας το πολυαγαπημένο αυτό ζευγάρι να σφραγίζει τον έρωτα του με τον πιο παραμυθένιο γάμο ever.

Διάβασε ακόμη:

Μεγάλη ανατροπή πριν τον βασιλικό γάμο! Ο καλεσμένος που δεν περιμένε κανείς είναι...

Απίστευτο! Πώς συνδέεται ο γάμος του πρίγκιπα Harry με εκείνον της Νταϊάνα