Το Παλάτι του Kensington δημοσίευσε τις πιο cute φωτό της Charlotte με τον νεογέννητο αδερφό της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το Παλάτι του Kensington δημοσίευσε τις πιο cute φωτό της Charlotte με τον νεογέννητο αδερφό της

Υπέροχες φωτογραφίες

Πριν από δύο περίπου εβδομάδες η Kate Middleton έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι και από τότε όπως καλά φαντάζεσαι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μπορεί το Παλάτι να ετοιμάζεται για τον γάμο του Harry με την Meghan Markle (19 Μαΐου), όμως εκείνη είναι αυτήν τη στιγμή αφοσιωμένη στο μωράκι της και δεν μπορεί να προσφέρει ό,τι ακριβώς είναι απαραίτητο γι’ αυτήν τη μεγάλη μέρα.

Ο νεογέννητος πρίγκιπας που ακούει στο όνομα Louis Arthur Charles όπως μάθαμε πριν από λίγο καιρό έχει ολοκληρώσει την οικογενειακή ευτυχία της Kate και του πρίγκιπα William, ενώ και ο George με την Charlotte έχουν χαρεί με την άφιξη του νέου μέλους. Το Παλάτι του Kensington εχθές αργά το βράδυ, δημοσίευσε στο official Instagram account του, δύο καινούργιες φωτογραφίες του νεογέννητου πρίγκιπα, στην οποία μάλιστα ήταν μαζί με την τριών ετών πλέον Charlotte.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge δημοσίευσαν με πολλή χαρά αυτές τις δύο φωτογραφίες του πρίγκιπα Louis με την Charlotte, τις οποίες και τράβηξε η Kate Middleton μέσα στο Παλάτι. Η Δούκισσα μας έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πως έχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο στην φωτογραφία, οπότε όπως καταλαβαίνεις και αυτές είναι απλά υπέροχες.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν με αφορμή τα τρίτα γενέθλια της Charlotte (2 Μαΐου) και εκείνη με την μικρή πριγκίπισσα που κρατά στην αγκαλιά της τον αδερφό της και τον φιλάει, είναι ίσως ό,τι πιο τρυφερό θα δεις σήμερα.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Γιατί το Παλάτι δε δημοσίευσε την καθιερωμένη γενέθλια φωτογραφία της Charlotte;

Το νυφικό της Meghan Markle μόλις αποκαλύφθηκε