Η Μαριέττα Χρουσαλά διασκεδάζει με τα παιδιά της και ποζάρει με μαγιό, 4 μήνες μετά την γέννα

Η Μαριέττα Χρουσαλά διασκεδάζει με τα παιδιά της και ποζάρει με μαγιό, 4 μήνες μετά την γέννα

Εκπληκτικό κορμί

Η Μαριέττα Χρυσαλά είναι μία πολύ cool μαμά, από αυτές που αγαπάμε και θαυμάζουμε, που καταφέρνουν να τα έχουν πάντα όλα στην εν τέλεια και παράλληλα να φροντίζουν –και να διασκεδάζουν- και τον ίδιο τους τον εαυτό. Πριν από τέσσερις περίπου μήνες έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι και από τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Περνάει χρόνο με τα παιδιά της, κάνει πράγματα που της αρέσουν και φυσικά φροντίζει να διατηρεί την σιλουέτα της άψογη. Το Σαββατοκύριακο η πρώην παρουσιάστρια και μοντέλο αποφάσισε να το περάσει με την οικογένεια της και κάπως έτσι κατέληξαν σε πικνίκ και μπάνιο σε πισίνες με νεροτσουλήθρες.

Φυσικά όμως εκτός από τα παιδιά της, το ίδιο το διασκέδασε και εκείνη, η οποία μάλιστα ανέβασε κι ένα βιντεάκι στο Instagram account της να πέφτει από την νεροτσουλήθρα. Ναι, με το μαγιό της –μπικίνι συγκεκριμένα- και μόλις τέσσερις μήνες μετά την γέννηση του γιου της. Εννοείται πως είναι κορμάρα, εάν αυτό περιμένεις να ακούσεις και θα τη δεις και μόνη σου στις φωτογραφίες παρακάτω.

Θέλουμε να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στο σώμα της, και φυσικά να θυμηθείς πως είναι μαμά τριών παιδιών. Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Το τόλμησε: Η αλλαγή στα μαλλιά της Αθηνάς Οικονομάκου, που δεν περίμενες