Η πρώτη εμφάνιση της Khloe Kardashian με την κόρη της είναι γεγονός

Πατουχέα Μαριάννα
Η πρώτη εμφάνιση της Khloe Kardashian με την κόρη της είναι γεγονός

Ο Tristan που ήταν, άραγε;

Σχεδόν ένας μήνας πέρασε από το σκάνδαλο μεγατόνων που ακούει στο όνομα “Tristan Thompson”, όμως, σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει και από την γέννηση της κόρης της Khloe Kardashian.

Η ευτυχισμένη μαμά, παρά την ταραχή που πέρασε μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, απολαμβάνει τον πρώτο μήνα της μητρότητας όσο τίποτα γεγονός που δεν κρύβεται. Πριν καν προλάβει να σαραντίσει το μωρό, η ξανθιά Kardashian εντοπίστηκε σε πάρκο του Cleveland να το βγάζει βόλτα. Φυσικά, στο πλευρό της είχε μια αξιόπιστη βοηθό-νταντά που την συνόδευε διακριτικά.

Capture

Η Khloe από την ημέρα της γέννησης της μικρής True έχει παραμείνει στο Ohio όπου και επέλεξε να απολαύσει την πρώτη της βόλτα με το νέο μέλος της οικογένειας Kardashian.

Για την βόλτα της, η ξανθιά μανούλα, επέλεξε ένα μαύρο αθλητικό κολάν και μια μαύρη εφαρμοστή μπλούζα. Ναι μεν ατημέλητη, αλλά οι καμπύλες – καμπύλες. Όσο για τον Tristan.. Η Khloe βάζει πάνω απ’ όλα την ευτυχία της κόρης της και της οικογένειας της και αυτή δεν μπορεί να βρίσκεται σίγουρα μακριά από τον μπαμπά της, όσο άτακτος και αν είναι αυτός. Κάπως έτσι λοιπόν, η star αποφάσισε να τον συγχωρήσει και να προχωρήσουν μαζί στη ζωή τους και στο μεγάλωμα της κόρης τους.

Δες ακόμα:

H Khloe Kardashian μόλις έδωσε την πιο ηχηρή απάντηση στις φήμες χωρισμού με τον Tristan Thompson

Khloe Kardashian-Tristan Thompson:Εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά μετά το σκάνδαλο & τη γέννα της True