Έχουμε επανασύνδεση; Το διάσημο ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί στην παραλία

Πατουχέα Μαριάννα
Έχουμε επανασύνδεση; Το διάσημο ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί στην παραλία

Πριν καν προλάβουν να χωρίσουν είναι και πάλι μαζί

Το διάσημο ζευγάρι χώρισε πρόσφατα μετά από μια πολυετή σχέση που πέρα από καλές αναμνήσεις άφησε και δύο παιδιά, την 10χρονη Anja Louise και τον 6χρονο Noah Phoenix. Η είδηση του χωρισμού τους έσκασε σαν βόμβα πριν από δύο μήνες γιατί ομολογουμένως ήταν από τα ζευγάρια που δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα χωρίσουν.

Ο λόγος για την Alessandra Ambrosio και τον Jamie Mazur που εδώ και λίγο καιρό δεν είναι μαζί. Ή μήπως όχι;

Γιατί πάνω που πήγαμε να το πάρουμε απόφαση και να καταγράψουμε τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού ως έναν ακόμα στη λίστα, οι Κυριακάτικη –κοινή- εξόρμησή τους μας έβαλε σε υποψίες. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε χθες το πρώην ζευγάρι να παραθερίζει σε παραλία του Malibu και να περνά –εμφανώς- στιγμές χαράς και γέλιου.

Capture copy

Η Alessandra επέλεξε ένα γαλάζιο μπικίνι το οποίο κάλυπτε ένα χαλαρό φούτερ που φόρεσε από πάνω σε συνδυασμό με καφέ γυαλιά ηλίου και ένα μεγάλο λευκό καπέλο. Τι τα θες; Ό,τι και να φορέσει αυτό το κορίτσι, πάντα πανέμορφο θα είναι.

Τι γίνεται τελικά; Να αρχίσουμε να μιλάμε για επανασύνδεση ή η εξόρμηση αυτή ήταν καθαρά μια κοινή εκδρομή για χάρη των παιδιών; Αναμένουμε εξελίξεις..

Δες ακόμα:

Η πρώτη εμφάνιση της Khloe Kardashian με την κόρη της είναι γεγονός

Η Penelope Cruz ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στα 44 της και είναι καλλονή