Πιο ερωτευμένος από ποτέ! Οι φωτογραφίες του star με την σύντροφο του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πιο ερωτευμένος από ποτέ! Οι φωτογραφίες του star με την σύντροφο του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Τον έχεις ξαναδεί τόσο ερωτευμένο;

Οι δύο stars είναι ζευγάρι περίπου από τον Δεκέμβριο, όμως εμείς είναι η αλήθεια πως αργήσαμε κάπως να τους αντιληφθούμε. Βλέπεις ο ηθοποιός φρόντισε να κρύψει πολύ καλά τη σχέση αυτή και έκανε αρκετά σπάνιες εμφανίσεις –για να μην πούμε ελάχιστες-. Πλέον όμως δεν το κρατάει τίποτα και κανένας, είναι τρελά ερωτευμένος και το «φωνάζει». Ή τουλάχιστον αυτό αποδεικνύουν οι φωτογραφίες στις οποίες απαθανατίζετε κάθε τόσο.

Ο Leonardo DiCaprio και η Camila Morrone φαίνεται πως δεν πτοούνται πια από τα αδιάκριτα βλέμματα και δείχνουν τον έρωτα τους σε δημόσια θέα χωρίς να τους νοιάζει τίποτα. Οι τελευταίες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν μάλιστα, μας αποδεικνύουν πως είναι πραγματικά ερωτευμένοι και πως το ζουν στο έπακρον.

Τα 23 χρόνια διαφορά στην ηλικία τους φαίνεται πως δεν είναι ιδιαίτερο θέμα για τους δύο stars, οπότε και για εμάς αυτή η λεπτομέρεια είναι κάπως περιττή. Το ζευγάρι απαθανατίστηκε το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης έξω από το Angelini Osteria, στο Los Angeles όπου και απόλαυσε βραδινό με φίλους να αγκαλιάζεται τρυφερά και ναι, ήταν πραγματικά μία πολύ όμορφη εικόνα.

Εσύ ακόμη να πειστείς πως ο Leonardo δεν είναι πια ο εργένης του Hollywood που όλοι αγαπήσαμε; Το αγόρι αυτό είναι τρελά ερωτευμένο και σε αυτό δεν χωρά πια καμία απολύτως αμφιβολία.

Δες τις φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Γιατί αναβλήθηκε το γαμήλιο ταξίδι του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle