Αυτές τις φωτογραφίες δεν τις έχεις ξαναδεί: Η Meghan Markle με μαγιό και πιο κορμάρα από ποτέ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτές τις φωτογραφίες δεν τις έχεις ξαναδεί: Η Meghan Markle με μαγιό και πιο κορμάρα από ποτέ

Κάπως έτσι ήταν πριν γίνει πριγκίπισσα

Πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα Harry, η Meghan Markle ήταν ένα κορίτσι όπως όλες μας. Μία όμορφη και γλυκιά ηθοποιός, που είχε τα social media της, έκανε τις διακοπές της με φίλες της και κυκλοφορούσε όπως ακριβώς ήθελε, ότι ώρα ήθελε, χωρίς να την νοιάζουν τόσο τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν λατρεύει την καινούργια της ζωή –ποια δεν θα ήθελε να είναι στο πλευρό του Harry άλλωστε- αλλά καταλαβαίνεις πως ποτέ δεν θα την ξαναδούμε, απελευθερωμένη, να διασκεδάζει και κυρίως; Να φοράει μαγιό!

Ναι καλά διάβασες, να φορά μαγιό. Μπορεί η μέλλουσα πριγκίπισσα του Sussex, να μην βρίσκεται πια στα social media και να μην έχει το δικό της blog (aka The Tig), κυκλοφορούν ακόμη όμως φωτογραφίες της από την «προηγούμενη» ζωή της. Αυτήν που είχε πριν αρραβωνιαστεί με τον πρίγκιπα και πιθανότατα πριν καν τον γνωρίσει. Τις φωτογραφίες αυτές έφερε στο φως της δημοσιότητας η φίλη της και οργανώτρια γάμων, Jessica Mulroney, η οποία –ανεπίσημα γιατί δεν έχει ανακοινωθεί κάτι- είναι αυτή που διοργάνωσε και τον πριγκιπικό γάμο.

Η Jessica και η Meghan απεικονίζονται μαζί σε φωτογραφίες, στην ακτή Amalfi στην Ιταλία, σε διακοπές έναν μόλις μήνα μετά το πρώτο ραντεβού της ηθοποιού με τον πρίγκιπα. Η 36χρονη ηθοποιός φορά το μπικίνι της και εμείς το μόνο που έχουμε να σχολιάσουμε είναι, πως έχει κορμάρα. Όχι πως δεν το ξέραμε, αλλά είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε έτσι και δυστυχώς η τελευταία.

Τώρα όσον αφορά στην αντίδραση της Βασίλισσας Ελισάβετ μετά από αυτές τις φωτογραφίες δύο εβδομάδες πριν τον γάμο, η αλήθεια είναι πως δεν θα θέλαμε να την μάθουμε. Απλά θα χαζέψουμε τις φωτό της παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Απίστευτο! Πόσες χιλιάδες ευρώ κοστίζει η συλλογή παπουτσιών της Meghan Markle;