Eίναι γεγονός: Η πρώτη εμφάνιση της Khloe μαζί με τον Tristan Thompson μετά το σκάνδαλο

Πατουχέα Μαριάννα
Eίναι γεγονός: Η πρώτη εμφάνιση της Khloe μαζί με τον Tristan Thompson μετά το σκάνδαλο

Φαίνεται πως η ξανθιά Kardashian το έχει αφήσει μια για πάντα πίσω της

11 Απριλίου έδειχνε το ημερολόγιο όταν έσκασε σαν βόμβα το βίντεο που έδειχνε τον Tristan Thompson, τον από μέρα σε μέρα μπαμπά Tristan Thompson θυμίζω, να ερωτοτροπεί στην είσοδο ξενοδοχείου και όχι με την Khloe Kardashian.

Ένα μήνα μετά, η ξανθιά Kardashian φαίνεται πως όχι μόνο τον έχει συγχωρέσει αλλά έχει επιστρέψει κανονικότατα στον πρότερο (έντιμο;) βίο τους. Μάλιστα, χθες το βράδυ η 33χρονη τηλεπερσόνα εθεάθη στο πλευρό του να προμηθεύεται ποπ κορν και να οδεύει προς το σινεμά.

Capture

Αυτή, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά μετά το σκάνδαλο που το ζευγάρι έχει επιβεβαιώσει την σχέση του αφού πριν από λίγες ημέρες η ξανθιά μαμά παρακολούθησε τον αγώνα μεταξύ των Cavaliers και των Toronto Raptors, στον οποίο και έπαιζε ο πατέρας του παιδιού της.

Η Khloe προσπάθησε με νύχια και με δόντια να επισκιάσει την παρουσία της με μεγάλα γυαλιά, καπέλο και ένα άκρως συμβατικό ντύσιμο αλλά ούτε αυτά δεν κατάφεραν να την κρατήσουν μακριά από τα φλας του περίγυρού της, και κάπως έτσι είδαμε και την πρώτη τους κοινή εμφάνιση.

Αν Khloe μου εσύ τον θες μετά από όλα αυτά, εμείς δεν έχουμε να πούμε τίποτα.

Δες ακόμα:

H Khloe Kardashian μόλις έδωσε την πιο ηχηρή απάντηση στις φήμες χωρισμού με τον Tristan Thompson

Khloe Kardashian-Tristan Thompson:Εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά μετά το σκάνδαλο & τη γέννα της True