Η Khloe Kardashian μόλις αποκάλυψε το παρατσούκλι της κόρης της και είναι απίστευτα γλυκό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Khloe Kardashian μόλις αποκάλυψε το παρατσούκλι της κόρης της και είναι απίστευτα γλυκό

Μήπως ήρθε και η στιγμή να δούμε την πρώτη της φωτογραφία;

Όσο περνούν οι μέρες η Khloe Kardashian γίνεται όλο και πιο ευτυχισμένη και φυσικά όλο αυτό οφείλεται στην μικρή της κόρη, η οποία της έχει κλέψει την καρδιά. Μπορεί να μην μας έχει δείξει ακόμη ούτε μία φωτογραφία της, όμως η True έχει κάνει την reality star την πιο ευτυχισμένη γυναίκα του κόσμου. Σίγουρα σου ακούγεται κάπως περίεργο και υπερβολικό όλο αυτό, όμως είναι αυτό που πραγματικά αισθάνεται η ίδια.

Η Khloe εχθές σε ένα tweet της, έγραψε πως αισθάνεται λυπημένη και χαρούμενη ταυτόχρονα, που η κόρη της έγινε κιόλας ενός μήνα. Φυσικά όμως δεν έμεινε σ’ αυτό, αλλά μας αποκάλυψε και το παρατσούκλι που έχει δώσει σε εκείνη. Και είναι πραγματικά πολύ χαριτωμένο και γλυκό. Πάει κάπου το μυαλό σου;

Επειδή δεν θέλουμε να σε βάλουμε στην διαδικασία να σκεφτείς, σου λέμε πως η μικρή True, είναι το «γλυκό φυστικάκι (sweet peanut) της Khloe και φυσικά δεν χορταίνει να την κοιτάζει και να την αγκαλιάζει. Και όπως καταλαβαίνεις έχουμε ζηλέψει κάπως, γιατί ακόμη δεν έχουμε δει ούτε μία φωτογραφία της. Μπορεί η Khloe να έκανε και την πρώτη της δημόσια έξοδο και την εμφάνιση της στα social media, όμως ακόμη παραμένει άφαντη τόσο η απάντηση της για την απιστία του συντρόφου της, όσο και μια φωτογραφία της κόρης της.

Όπως και να ‘χει ΄όμως θα βολευτούμε με αυτό το μικρό και γλυκό φυστικάκι και θα κάνουμε υπομονή μέχρι την επόμενη ανάρτηση της.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Eίναι γεγονός: Η πρώτη εμφάνιση της Khloe μαζί με τον Tristan Thompson μετά το σκάνδαλο