Blake Lively: Το κρυφό μήνυμα πίσω από την εμφάνισή της στο Met Gala που δεν πρόσεξε κανείς

Πατουχέα Μαριάννα
Blake Lively: Το κρυφό μήνυμα πίσω από την εμφάνισή της στο Met Gala που δεν πρόσεξε κανείς

Το αποκάλυψε η ίδια

Πριν από λίγες ημέρες τα φλας ολόκληρου του «πλανήτη-μόδα» συγκεντρώθηκαν στη Νέα Υόρκη και άστραψαν μπροστά στο κόκκινο χαλί που στρώνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν και πιο συγκεκριμένα στην είσοδο του MET. Tα «Oscars της Μόδας», όπως τα αποκαλούν οι ειδικοί, δεν είναι άλλα από το Gala του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης, το οποίο φέτος είχε θέμα: «Ουράνια Σώματα: Μόδα και Καθολική Φαντασία».

Αν ξεχωρίσαμε μια εμφάνιση από αυτή τη βραδιά, αδιαμφισβήτητα, αυτή ήταν της Blake Lively. Το πιο εντυπωσιακό φόρεμα που έχουμε ποτέ δει φορέθηκε από την Αμερικανίδα ηθοποιό και τα φλας απαθανάτισαν την συγκλονιστική δημιουργία του οίκου Versace, για την οποία χρειάστηκαν περισσότερες από 600 ώρες δουλειάς.

Το καταπληκτικό αυτό φόρεμα, όμως, πέρα από την ανάδειξη της όμορφης Blake κατάφερε να επισκιάσει ένα μήνυμα το οποίο εν τέλει μας αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία έγραψε «Όταν παίρνεις την οικογένειά σου μαζί στη δουλειά» αναφερόμενη στο τσαντάκι που κρατούσε και στα κεντημένα μονογράμματα που είχε πάνω.

blakelively 32212428 204670373649293 1989895280660578304 n

H Blake είναι παντρεμένη με τον Ryan Reynolds από το 2012 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: τη James και την Ines. Μπορεί να μην τη συνόδευσε κανείς τους στο Met Gala, όμως τους είχε μαζί της όλο το βράδυ!

Δες ακόμα:

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του πολυεκατομμυριούχου star και έκαναν το ντεμπούτο τους στο Met Gala

Η πιο πολυσυζητημένη star της χρονιάς είναι και πάλι single

Kim Kardashian:Πιάστηκε να κάνει facetime με τα παιδιά της στο Met Gala & είναι η πιο cute φωτό της