Kim Kardashian:Πιάστηκε να κάνει facetime με τα παιδιά της στο Met Gala & είναι η πιο cute φωτό της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Kim Kardashian:Πιάστηκε να κάνει facetime με τα παιδιά της στο Met Gala & είναι η πιο cute φωτό της

Ό,τι πιο χαριτωμένο είδαμε αυτήν την εβδομάδα

Η Kim Kardashian μπορεί να είναι μία πολύ sexy και όμορφη γυναίκα (εντάξει όχι μπορεί, είναι), είναι όμως και μία πολύ γλυκιά μανούλα που λατρεύει τα παιδιά της. Και αυτό είναι κάτι που μας έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν. Κάπως έτσι λοιπόν και στο Met Gala που πραγματοποιήθηκε πριν από τρεις ημέρες, έκλεψε και πάλι όλες τις εντυπώσεις. Και όχι μόνο με την υπέροχη εμφάνιση της.

Μπορεί η Kendall Jenner να έβαλε τα δυνατά της να κλέψει την παράσταση, διώχνοντας τον φύλακα από το πλάνο της φωτογραφίας της, όμως η Kim την ξεπέρασε για μία ακόμη φορά, κάνοντας κάτι πολύ όμορφο και γλυκό. Η reality star, όπως ήταν λογικό άφησε τα τρία της παιδιά στο σπίτι, πιθανότατα με τον μπαμπά τους, αφού δεν τη συνόδεψε στο Met και κάποια στιγμή τους κάλεσε στο τηλέφωνο για να πει καληνύχτα.

Αυτή η στιγμή όμως έγινε viral, γιατί δεν ήταν μία απλή καληνύχτα. Η Kim έκανε face time με τα παιδιά της και ο φακός την απαθανάτισε τη στιγμή που έκανε αστείες φάτσες στη North, τη Chicago και τον Saint και κάπως έτσι έγινε ό,τι πιο χαριτωμένο είδαμε αυτήν την εβδομάδα. Την εν λόγω φωτογραφία ανέβασε και η ίδια η Kim στο προσωπικό της account στο Twitter, γράφοντας στην λεζάντα της, πως την έπιασαν επ’ αυτοφώρω να μιλάει στα παιδιά της.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η Kim Kardashian και ο Kanye West χωρίζουν και δεν είναι ψέμα